Tee tauosta tärkeä


Pidä huolta itsestäsi, jotta jaksat pitää huolta myös muista.

Osallistu Talentian taukokampanjaan

Talentia on käynnistänyt kampanjan, jonka tavoitteena on kiinnittää huomiota työn tauottamiseen työhyvinvoinnin tukena.

Sosiaalialan työhyvinvointikysymykset eivät kosketa ainoastaan alan työyhteisöjä ja työntekijöitä, vaan niillä on myös laajempia, joko suoria tai välillisiä vaikutuksia yhteiskunnan hyvinvointiin. On siis tärkeää, että huolehdit myös itsestäsi.

Jaa taukosi sosiaalisessa mediassa

Osallistu Talentian taukokampanjaan ottamalla kuva tai video tauostasi ja jakamalla se sosiaalisessa mediassa tunnuksella #teetauostatärkeä.

Arvomme kaikkien 30.11.2017 mennessä taukokuvansa jakaneiden kesken kymmenen (10) lahjakorttia (arvo 50 euroa) Marimekkoon tai vaihtoehtoisesti Motonettiin.

Haasta mukaan koko työyhteisö ja keksikää yhdessä uusia tapoja viettää taukoja!

Seuraa myös Talentian viestintää sosiaalisessa mediassa Talentian  Facebookissa ja Twitterissä, sillä kerromme siellä omia taukovinkkejämme, jaamme tietoa työhyvinvoinnista ja järjestämme pieniä yllätyskilpailuja.

Kampanja päättyy 30.11.2017.


Lisää tietoa työn tauottamisesta ja työhyvinvoinnista

On normaalia, että töissä välillä väsyttää. Silloin kannattaa antaa hetki aikaa itselle. Lyhyt 5-10 minuutin tauko kerran tunnissa intensiivisessä työssä, on usein tehokkaampi kuin pidempi, 15 minuutin tauko kahden tunnin jälkeen. Lyhyet minuutin tauotkin virkistävät ja auttavat jaksamaan. Nouse siis välillä ylös, liikuttele käsiä ja nostele jalkoja, juo ehkä lasi vettä. Pidä kiinni lounas- ja kahvitauoista, koska sinä olet tärkeä.

Linkkivinkit hyvinvointiin

Näin rentoudut työn lomassa

Testaa työhyvinvointisi

Työaikalaki

Työpiste-verkkolehti

 

Oletko kiinnostunut myös koko työyhteisösi työhyvinvoinnista?

Lähde ehdolle työsuojeluvaltuutetuksi ja muista äänestää! Kunnissa ja useimmilla muillakin työpaikoilla järjestetään syksyllä 2017 työsuojeluvaltuutettujen vaalit, joissa valitaan työsuojeluvaltuutetut seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Jaa sivu