SWHEALTH-lista


Swhealth-lista on tarkoitettu terveydenhuollossa työskenteleville sosiaalityöntekijöille, sosiaalityötä opiskeleville ja terveydenhuollon sosiaalityöstä kiinnostuneille. Lista on avoin sosiaalityön, erityisesti terveys- ja mielenterveyssosiaalityötä koskevalle ammatilliselle keskustelulle ja konsultaatioille.

Swhealth-lista on tarkoitettu terveydenhuollossa työskenteleville sosiaalityöntekijöille, sosiaalityötä opiskeleville ja terveydenhuollon sosiaalityöstä kiinnostuneille. Lista on avoin sosiaalityön, erityisesti terveys- ja mielenterveyssosiaalityötä koskevalle ammatilliselle keskustelulle ja konsultaatioille. Listan kautta on mahdollista tiedottaa ja saada tietoa esim. tuoreista tutkimuksista ja julkaisuista sekä valtakunnallisista terveyssosiaalityön koulutustilaisuuksista. Terveyssosiaalityöntekijät ry ja Kela lähettävät omat tiedotteensa listan jäsenille. Lista ei ole työpaikkailmoituksia varten.

Listamme on Tampereen yliopiston hallinnoima. Tampereen yliopiston sähköpostit ovat muuttuneet, jasiitä syystä ovat muuttuneet myös sähköpostilistojen osoitteet.  Uusi osoitteemme on swhealth@lists.tuni.fi ja listalle tarkoitetut viestit lähetetään tähän osoitteeseen. 
Listalle liittyminen:

Listalle voi liittyä selaimella osoitteessa https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/swhealth tai lähettämällä osoitteeseen
swhealth-request@lists.tuni.fi viestin, jonka otsikko on ”subscribe”.  

Listalta eroaminen
Listalta voi poistua joko osoitteessa https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/swhealth tai lähettämällä osoitteeseen
swhealth-request@lists.tuni.fi viestin, jonka otsikko on ”unsubscribe”
Huomaathan, että lista on automaattinen eikä sille liittymistä tai eroamista voi tehdä kukaan toinen puolestasi.