Täydennämme TaSO ry:n hallitusta 2021 – hae mukaan!

Täydennämme TaSO ry:n hallitusta 2021 – hae mukaan!

 

TaSO ry täydentää rivejään!

TaSO ry täydentää hallitustaan 2-6 henkilöllä yhdistyksen kevätkokouksessa 28.4.2021. Kevätkokous järjestetään etänä, jolloin osallistuminen tapahtuu helposti kotisohvalta! Jokainen Talentian opiskelijajäsen saa vielä tarkemman kutsun sähköpostiinsa, jossa tarjotaan lisätietoa kevätkokouksesta.

Haemme hallitukseen 2–6 jäsentä. Ensisijaisesti haemme kahta henkilöä tapahtumatiimiin vastaamaan tämän vuoden TaSO-päivistä. Muu täydennys jakaantuu muihin vastuualueisiin. Hallitukseen haemme sosiaalialasta ja sen edunvalvonnasta kiinnostuneita, oppimisenhaluisia sekä ennen kaikkea hyviä tyyppejä. Ei haittaa, vaikket omaisikaan kokemusta järjestötoiminnasta! Koulutamme ja perehdytämme jokaisen uuden hallituslaisen tehtäväänsä. Jos taas olet kokenut konkari, on nyt loistava mahdollisuus laajentaa osaamistasi valtakunnalliseen edunvalvontaan.

Olemme Instagramissa (taso__ry Huomio: kaksi alaviivaa) vastanneet muutamiin kysymyksiin liittyen TaSO ry:n toimintaan ja mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. Käy katsomassa siis kohokohdat! Sieltä löydät myös nykyisen hallituksen esittelyt. Meillä on myös hallitusrekryviikko, jonka aikana kerromme ja esittelemme laajemmin toimintaa sekä nykyistä hallitusta.

Lähde rohkeasti mukaan!

Seuraavista dokumenteista löydät lisätietoa hallitukseen hakemisesta:

HAKUKUULUTUS
HALLITUKSEN VASTUUKUVAUKSET

Kaipaatko lisätietoja?
Ole yhteydessä puheenjohtajistoomme osoitteessa  taso.pj@talentia.fi tai koko hallitukseen taso@talentia.fi .
Voit olla myös yhteydessä sosiaalisen median kautta, kuten Instagramissa (@taso__ry) tai Facebookissa (TaSO ry).