TaSO-päivät 2021 – ilmoittaudu mukaan!

Syksy on jo saapunut ja sosiaalialan korkeakouluopiskelijoiden vuoden kohokohta tulee jälleen! Mitäs muuta se voisikaan olla, kuin jo perinteeksi muodostuneet TaSO-päivät!
Vallitsevan tilanteen vuoksi, TaSO-päivät vietetään vielä tänä vuonna etänä, Teams Live-tapahtumana. TaSO-päivät vietetään tänä vuonna 16.10.2021.

 

Tämän vuoden ohjelma julkaistaan piakkoin, mutta luvassa on mm. kouluttautumista, paneelia ja artistiesiintymisen iltaohjelman merkissä. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan piakkoin, nimittäin kaikki Earlybird-ilmoittautuneiden kesken arvotaan hotellilahjakortti! Earlybird-ilmoittautuminen on voimassa 29.9.2021 asti, joten kipin kapin ilmoittautumaan. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta kaikille sosiaalialan opiskelijoille, mutta kaikille TaSO ry:n jäsenille lähetetään R-kioskin lahjaseteli osallistumiseväitä varten. Jos et ole vielä TaSO:n jäsen, niin nyt kannattaa liittyä. Jäsenyys tarkistetaan jäsenrekisteristä.
TaSO-päivien jälkeen postitamme myös osallistujille TaSO-päivät 2021 -haalarimerkin!

 

Tule mukaan hupuin hauskaan tapahtumaan oppimaan, tutustumaan, verkostoitumaan ja pitämään hauskaa muiden tulevien sosiaalialan ammattilaisten kanssa! Ilmoittautumisaika on 20.9.-14.10.2021, lomakkeeseen pääset tästä:

 

Kannustamme teidät myös aktiiviseen somettamiseen TaSO-päivien aikana ❤ Somemaailmassa voitte käyttää #tasopäivät2021 ja @taso__ry tägäyksiä
Vastauksia kysymyksiisi saat osoitteen taso@talentia.fi kautta. TaSO-päivien Facebook-tapahtuma löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/574626730352671

 

TERVETULOA MUKAAN TaSO-päiville 2021!
Ystävällisesti,
TaSO ry:n hallitus 2021

 

Löydät meidät Facebookista TaSO ry ja Instagramista taso__ry