Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit 2018


Nyt on opiskelijan vaikuttamisen aika!

Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit 2018

Talentian ylintä päätösvaltaa käyttää jäsenistä koostuva, vaaleilla valittu liittovaltuusto. Liittovaltuuston kausi on neljä vuotta. Talentian liittovaltuuston opiskelijajäsenet valitaan vaaleilla keväällä 2018. Vaalien äänestysaika on 15.5–31.5.2018 ja vaalien tulos julkaistaan 15.6.2018. Voit äänestää vaaleissa joko sähköisesti tai perinteisellä paperisella äänestyslipukkeella. Jokainen äänioikeutettu tulee saamaan vaalikuoren postitse kotiin ennen äänestysajan alkamista.

Liittovaltuusto

  • päättää Talentian pitkän aikavälin strategioista.
  • valitsee järjestölle puheenjohtajan ja hallituksen.
  • käsittelee vuosittain järjestön toiminta- ja taloussuunnitelman sekä edellisen vuoden toiminnasta ja taloudesta tehdyt kertomukset.
  • päättää virka- ja työehtosopimustavoitteista ja sopimuksia koskevien tarjousten hyväksymisestä, ellei valtuusto ole valtuuttanut hallitusta päättämään näistä asioista.
  • päättää mahdollisen työtaistelun aloittamisesta ja lopettamisesta, järjestön säännöistä ja jäsenmaksusta.
  • nimeää Talentian ammattieettisen lautakunnan.

Nyt sinä voit vaikuttaa!

Äänestäjien kesken arvotaan mahtavia palkintoja: iPhone 8 64GB, Marimekon tuotesetti, Holiday Clubin kylpylälahjakortti 2 yöksi kahdelle hengelle, risteilylahjakortti (Helsinki-Tukholma-Helsinki) ja kaksi hotelliyöpymistä (Sokos-hotellit ja Scandicin hotellit). Kaikki äänestäneet osallistuvat arvontaan äänestystavasta riippumatta.  Vaalisalaisuus säilyy – äänestäjien tietoja ei missään vaiheessa yhdistetä annettuihin ääniin.

Äänestämään pääsee sähköisesti TÄÄLTÄ aikaisintaan 9.5.2018. Opiskelijavaaliehdokkaat löydät TÄÄLTÄ ja Facebook-tapahtuman löydät TÄÄLTÄ.