Hallituksen lisähaku on alkanut!

Tarjolla on kaksi hallituspaikkaa ja haemme joukkoomme erityisesti tapahtumavastaavaa sekä viestintävastaavaa. Toivomme saavamme mukaan hallitukseemme yhdistystoiminnasta kiinnostuneita sosiaalialan opiskelijoita. Sinulla ei tarvitse olla aikeisempaa kokemusta yhdistystoiminnasta, sillä me perehdytämme uudet hallituslaiset toimintaan. Hallituksessamme ei tarvitse pelätä joutuvansa yksin, sillä vaikka jokaisella onkin oma vastuualueensa, autamme paljon toisiamme. 

Tavoitteenamme on lisätä kaksikielistä sisältöä tavoittaaksemme myös ruotsinkielisiä opiskelijoita ja toivotamme TaSOon tervetulleeksi myös ruotsinkielentaitoiset. 

Hakeaksesi sinun tulee olla hakuhetkellä TaSO ry:n jäsen eli Talentian opiskelijajäsen. Ei kuitenkaan haittaa, mikäli valmistut hallituskauden aikana. Hallitus kokoustaa viikonloppuisin kerran kuussa ja kokousten välillä pidämme palavereita. Tämän lisäksi kannattaa varata 1-4 tuntia viikossa oman hallitustehtävän hoitamiseen. Vuoden aikana voi tulla satunnaisia matkustuspäiviä tapahtumiin tai koulutuksiin. Hallitustoiminnasta ei synny sinulle kuluja.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen, mielellään kuvallinen, hakemus osoitteeseen taso.pj@talentia.fi 18.3. klo 23.59 mennessä. Esittele hakemuksessa itsesi ja kerro miksi haluat mukaan hallitukseen. Kerrothan myös mitä osaamista, ideoita ja fiiliksiä toisit mukanasi toimintaan. Ehdolle voi asettua myös vasta kevätkokouksessamme 19.3. klo 14 alkaen Sokos Hotel Triplassa. 

Hae rohkeasti mukaan!