Hae TaSO ry:n hallitukseen vuodelle 2021!

Alamme pikku hiljaa lähestyä vuoden loppua ja yhdistyksen toiminnassahan se tarkoittaa sitä, että haemme uusia toimijoita TaSO ry:n hallitukseen vuodelle 2021.

Syyskokous järjestetään tänä vuonna lauantaina 28.11. klo 11 eteenpäin. Kokous toteutetaan etänä, jolloin osallistuminen syyskokoukseen on mahdollista omalta kotisohvalta!
Jokainen Talentian opiskelijajäsen saa vielä tarkemman kutsun sähköpostiinsa, jossa tarjotaan lisätietoa syyskokouksesta.

Haemme hallitukseen innostuneita ja motivoituneita henkilöitä vuoden 2021 TaSO ry:n toimintaan. Ei huolta, jos sinulla ei satu olemaan aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta. Pyrimme kouluttamaan jokaisen uuden hallituksen jäsenen ja tarjoamaan tukea uuden oppimisen polulla, sekä edunvalvonnassa kuin yhdistyis- ja Talentian toiminnassa.

Olemme Instagram tilillämme ( @taso__ry huom. kaksi alaviivaa) pyrkineet vastaamaan muutamiin kysymyksiin liittyen TaSO ry:n toimintaan ja mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin hallitukseen hakijoille. Käy siis katsomassa kohokohtiin kiinnitetyt Q&A -videot!

 

Voit käydä lukemassa seuraavista dokumenteista lisää liittyen hallitukseen hakemiseen:

Hakukuulutus hallitukseen seuraavasta linkistä: HAKUKUULUTUS HALLITUS VUODELLE 2021

Hakukuulutus puheenjohtajistoon seuraavasta linkistä: HAKUKUULUTUS PUHEENJOHTAJISTO VUODELLE 2021

Tietoa hallituksen jäsenten tehtävistä seuraavasta linkistä: TASON HALLITUKSEN VASTUUKUVAUKSET

 

Kaipaatko lisätietoja?

Ole yhteydessä puheenjohtajistoomme osoitteessa taso.pj@talentia.fi tai koko hallitukseen taso@talentia.fi .

Voit olla myös yhteydessä sosiaalisen median kautta, kuten Instagramissa (@taso__ry) tai Facebookissa (TaSO ry).