Anna #äänityöttömälle!

Talentia ry:n hallitus päätti kokouksessaan 26.1., että Talentia osallistuu työttömyysturvan aktiivimallia vastustavaan mielenilmaukseen Senaatintorilla 2.2. klo 11-13.

 

Koska TaSO ry on Talentian alainen yhdistys, myös me olemme osallistumassa mielenilmaukseen ja kehotamme kaikkia sosiaalialan opiskelijoita osallistumaan sankoin joukoin. Talentia ja TaSO vastustavat aktiivimallia, koska se heikentää työttömän asemaa ja oikeuksia. Sosiaalialan eettiset periaatteet ja Talentian arvot edellyttävät heikommassa asemassa olevan puolustamista. TaSO ry kannustaa alan opiskelijoita seuraamaan näitä periaatteita ja arvoja jo opiskeluaikanaan.

 

Vetäkää haalarit jalkaan ja valmistelkaa banderollit, TaSO ry:n porukka kokoontuu yhdessä muiden talentialaisten kanssa  klo 10 alkaen Senaatintorilla, Snellmaninkadun puolella Valtiovarainministeriön edessä. Talentia järjestää paikalle rekvisiittaa (kylttejä ja pipoja) sekä välipalapatukoita.

 

Talentia tai TaSO eivät järjestä tapahtumaan omia kyydityksiä, vaan ilmaisiin kyydityksiin voi osallistua mielenilmauksen varsinaisesta Facebook-tapahtumasta (https://www.facebook.com/events/163144374313101/?active_tab=discussion). Infot kuljetuksista löytyvät tapahtumasta kiinnitettynä julkaisuna. Ilmaiset kyyditykset kannattaa hyödyntää, koska myös kuljetusalan ammattiliitto AKT osallistuu mielenilmaukseen.

 

TaSO ry järjestää 1.2. Turussa banderollipajan, johon kaikki halukkaat ovat tervetulleita askartelemaan ja ideoimaan teemaan sopivia iskulauseita ja kylttejä sekä syömään pientä naposteltavaa. Paikka pajalle varmistuu keskiviikon aikana. Tapahtumaan pääset tästä. 

 

Lisäinfoa mielenilmaukseen osallistumisesta löydät Talentian sivuilta: https://www.talentia.fi/aani-tyottomalle/ .

 

Terveisin,

TaSO ry:n hallitus