Teitsi TaSO ry:n hallitukseen? Tottakai!

Teitsi TaSO ry:n hallitukseen? Tottakai!

Haluatko osaksi TaSOkasta toimintaa?

 

TaSO ry rekrytoi uutta hallitusta vuodelle 2019! Jos tunnet, että osaa pitää lankoja käsissä ja haluat näköalapaikan ammattijärjestökentälle – meidän hallituksemme on oikea paikka. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla syntyjään ay-jyrä tai tapahtumien järjestämisen kuningatar hakeaksesi joukkoomme – tämä homma opettaa, eikä vielä ole löytynyt tyyppiä, joka ei hommaan sisälle pääsisi. Etsimme ennen kaikkea innostusta ja hyvää meininkiä, koska hallitustoiminta on paljon muutakin kuin kokouksissa pönöttämistä.

TaSOn hallituksessa pääset vaikuttamaan, ideoimaan ja verkostoitumaan, ja kaupanpäällisinä saat nipun hyödyllisiä taitoja tulevaisuuteen. Lisäksi pääset matkustamaan ympäri Suomen ja virkistäytymään esimerkiksi illallisella muiden sosiaalialan opiskelijoiden kanssa. Ja kaikki tämä ilmaiseksi, sillä TaSOn hallituslaisten kulut toimintaan osallistumisesta korvataan.

 

Joko kiinnostuit?

 

TaSOn hallituskausi on vuoden pituinen. Kokoustamme 10 kertaa vuodessa (+ kesäkokous) eri puolilla Suomea, minkä lisäksi käytämme ahkerasti Skypeä ja puhelinta etätyövälineinä. Hallitukseen mukaan lähteminen vaatii mahdollisuutta sitoutua kokouksissa läsnäoloon paikanpäällä tai etänä sekä työskentelyyn kokousten ulkopuolella, mutta tietysti erilaiset elämäntilanteet pyritään huomioimaan hallituksen kesken. Hallitustoiminta rohmuaa aikaa, mutta antaa paljon muuta tilalle – etenkin, kun koossa on loistava porukka.

Uusi hallitus valitaan TaSO-päivillä 17.11. yhdistyksen syyskokouksessa, ja yhdistyksen jäsenet äänestävät uudet hallituslaiset ehdolle asettuneista. Saavu siis paikalle ja varaudu kertomaan, miksi juuri SINÄ sopisit hallitukseen vuonna 2019. Jos olet estynyt pääsemään syyskokoukseen, voit jättää esittelysi kirjallisena tai videolla TaSO ry:n sähköpostiin taso[ät]talentia.fi. Esittelyt julkaistaan syyskokouksessa. Maksimimitta esittelytekstille on 1000 merkkiä ja videolle 2-3 minuuttia.

Lisää tietoa vastaavuusalueista ja tämän vuoden hallituslaisten fiiliksistä hallitustoiminnasta tulossa syksyn mittaan! Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää hallitustoiminnasta, ole rohkeasti yhteydessä nykyisiin hallituksen jäseniin esimerkiksi Facebookin kautta, tai lähetä kysymyksesi TaSO ry:n sähköpostiin taso[ät]talentia.fi.