Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry


Hallitus 2021

Mia Rissanen

Puheenjohtaja

Sosionomi, Metropolia Ammattikorkeakoulu

 

Heippa kaikille! Olen Mia Rissanen, kolmannen vuoden sosionomiopiskelija Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Opintoni ovat varhaiskasvatuksen puolella, mutta mielenkiinto on suurta myös lastensuojelun kentälle.

TaSO:n hallitukseen oon lähtenyt mukaan vuoden 2019 keväällä ja silloin toimin somevastaavana. Viime vuonna toimin varapuheenjohtajana ja nyt sitten tämän vuoden puheenjohtaja. Vaikka vannoin opintojeni alkaessa, että en lähde mihinkään aktiivitoimintaan mukaan, niin tässä sitä vaan ollaan. Ei kyllä kaduta! Hommat TaSO:n hallituksessa on antanut aivan mielettömän paljon ymmärrystä sosiaalialasta ja siitä millaisia asioita tulee työelämässä odottamaan. Kaiken lisäksi nää hommat on hauskoja! Ja ehdottomasti parasta näissä onkin ihmiset! Ja se, että voi tehdä opiskelijoiden etujen eteen jotain hyvää. TaSO:n hallituksen lisäksi mä toimin ammattieettisessä lautakunnassa opiskelijajäsenenä, järjestötoimikunnassa opiskelijajäsenen varajäsenenä sekä edustan Talentiaa Akavan opiskelijoiden valtuuskunnassa.

Mä oon luonteeltani helposti innostuva sekä tosi kannustava. Nautin arjen pienistä iloista ja yleensä päivän paras juttu on se, ku bongaa koiran jossain. Vapaa-ajalla mm. luen, ulkoilen ja pohdin, että mitähän tekisi.

Tulkaa nykimään hihasta, jos nähdään jossain! (Toivottavasti nähdään)

 

Ella-Maria Tuomela

Varapuheenjohtaja

Sosionomi, Turun ammattikorkeakoulu

 

Carolina Söderqvist

Alue- ja jäsentoiminnan vastaava

Viestintävastaava (some)

Sosiaalipolitiikka ja sosiaalityö, Åbo Akademi ja Turun yliopisto

 

Moikka kaikki! Olen Carolina Söderqvist ja opiskelen maisterivaiheella sosiaalipolitiikkaa Åbo Akademissa ja sosiaalityötä Turun Yliopistossa. Asun Vaasassa, mutta olen kotoisin Sipoosta.

Hain TaSon hallitukseen koska sosiaaliala sekä opiskelijoiden oikeudet ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä. Koen myös, että TaSO tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan sosiaalialan opiskelijoiden edunvalvontaan ja verkostoitumaan samanhenkisten ihmisten kanssa.

Luonteeltaan olen iloinen, ystävällinen ja odotan aina innolla uusia seikkailuita. Vapaa-ajalla vietän mielellään aikaa läheisten ja koirani kanssa, mielellään luonnon ympäröimänä.

—-

 

Mia Tolonen

Alue- ja jäsentoiminnan vastaava

Edunvalvontavastaava (amk)

Sosionomi, Diakonia-ammattikorkeakoulu (Pori)

 

Rilla Pohjola 

Viestintävastaava (tiedotus)

Edunvalvontavastaava (yo)

Sosiaalityö, Jyväskylän yliopisto

 

Hello! Mä olen Rilla Pohjola ja opiskelen maisterivaiheessa sosiaalityötä Jyväskylän yliopistossa. Olen kaiholla jättänyt  superrakkaan opiskelijakaupunkini Jyväskylän taakseni ja muuttanut Helsinkiin, jossa työskentelen sosiaalityöntekijän tehtävissä. Ehkä työskentelyn takia ovat ne opiskelutkin vähän viivästyneet, mutta ainakin sain vielä kolmannen vuoden lisäaikaa TaSO:n hallitukseen opintojen jatkuessa haha! 

Aikani kuluukin hyvin pitkälle töiden, opintojen ja yhdistyshommien parissa. Villiä vapaa-aikaani vietän mieluiten kuunnellen äänikirjoja, kutoen, ulkoillen ja luontoretkeillen. Toivottavasti myös pääsen pian (eli koronaepidemian helpottaessa) lempiaktiviteettini pariin eli ystävien kanssa hengailuun.

 

Riku Wallin

Alue- ja jäsevastaava

Sosiaalityö, Turun yliopisto

 

Iiris Penttilä

Tapahtumavastaava

Sosiologia, Turun yliopisto