Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdysjäsenilta

Talentia Helsingin vuoden 2019 toiminta käynnistyy yhdysjäsenillan merkeissä keskiviikkona 16.1.2019 klo 17 alkaen Talentian toimistolla Pasilassa (Ratamestarinkatu 11, 4. krs). Tilaisuuteen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki uudet ja vanhat yhdysjäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet yhdistyksen jäsenet.

Illan ohjelmassa on Talentian sopimusasiantuntija Eeva-Liisa Lindholmin katsaus ajankohtaisiin asioihin ja Talentia Helsingin yhdysjäsenten tulevan opintomatkan suunnittelua. Opintomatka järjestetään pe 12.4. – su 14.4.2019 Tarttoon. Lisätietoa opintomatkasta luvassa myöhemmin myös yhdistyksen sähköpostilistalla.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen tiistaihin 8.1.2019 klo 15 mennessä allaolevan linkin kautta. Tilaisuudessa ruokatarjoilu, joten ilmoitathan myös mahdollisesta erityisruokavaliostasi.

Tästä ilmoittautumiseen

 

Mitä on yhdysjäsentoiminta?

Yhdysjäsenet ovat yhdistyksen toiminta-alueella ja työpaikoilla toimivia Talentian jäseniä, jotka toimivat linkkeinä yhdistyksen jäsenten ja Talentia Helsingin hallituksen sekä emo-Talentian välillä. Yhdysjäsenet huolehtivat ajankohtaisten asioiden tiedonkulusta omalla alueellaan tai työpaikallaan.

Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita mukaan yhdysjäsentoimintaan! Myös opiskelijat voivat osalllistua.
Yhdysjäsenten tehtäviin kuuluu

– Talentian ja yhdistyksen markkinoiminen
– Uusien jäsenten rekrytointi
– Tiedon välittäminen jäsenistön ja yhdistyksen hallituksen välillä
– Jäsenistön ajankohtaisten kuulumisten ja huolien välittäminen yhdistyksen hallitukselle ja tarvittaessa myös liittoon
– Työntekijän ohjaus ongelmatilanteessa asiantuntijoiden puoleen, mm. luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut, yhdistys ja liitto
– Kiinnostus edunvalvontaan liittyviin asioihin

Aika:

16.01.2019 klo 17:00 - 20:00

Järjestäjä:

Talentia Helsinki ry
Jaa sivu