Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työelämäilta Vaasan sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille; Ammattilaisena kriminaali- ja mielenterveystyössä

Talentia Pohjanmaa Ry. järjestää yhteistyössä Vaasan ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden aineyhdistys Vosu Ry. kanssa työelämäillan alan tuleville ammattilaisille!

Vosy Ry. järjesti aikaisemmin teille opiskelijoille äänestyksen, jossa selvitettiin mitä sosiaalialan työtä toivottiin teemaksi iltamaan. Eniten kannatusta sai jaetusti kriminaalityö ja mielenterveystyö.

Paikka: Vaasan ammattikorkeakoulu, Luokkahuone B2009-10

Vierailijoina työelämäillassa ovat:

KRIMINAALITYÖ: Vaasan Vankilan erityisohjaaja Maria Hakala-Ranta (Sosionomi AMK)

MIELENTERVEYSTYÖ: Vaasan Sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry:n vastaavat ohjaat Laura Pasma (Sosionomi YAMK) ja Marjo Nordström (Sosionomi YAMK)

Tule mukaan yksin tai yhdessä opiskelukavereiden kanssa viettämään iltaa työelämän asiantuntijoiden kanssa! Vierailevat erityisasiantuntijat kertovat omasta näkökulmastaan työstään kriminaali- ja mielenterveystyön parissa sekä kertovat työkenttänsä toiminnasta!

Iltamassa on mahdollisuus saada arvokasta kokemusperäistä tietoa suoraan alan osaajilta, keskustella, esittää kysymyksiä ja kahvitella rennossa ilmapiirissä!

Tapahtumassa on kahvi/teetarjoilu ja pientä herkullista purtavaa!

Vierailijoille on mahdollista lähettää etukäteen kysymyksiä ja toiveita siitä mistä asioista haluaisitte erityisesti kuulla ja keskustella. Kysymyksiä voi lähettää 18.4.2018 saakka, Talentia Pohjanmaa Ry:n opiskelijavastaavalle osoitteeseen: anniina.lehtimaki@hotmail.fi

Ilmoitathan tähän sähköpostiosoitteeseen myös mahdollisesta erityisruokavaliosta tarjoilua varten! (Tarjottavat ovat laktoosittomia!)

Tervetuloa mukaan!

 

Aika:

02.05.2018 klo 17:30 - 19:30

Sijainti:

Vaasa 65200 Wolffintie 30

Järjestäjä:

Talentia Pohjanmaa ry

Sijainti kartalla:

Talentia Varsinais-Suomi ry:n ylimääräinen kokous

26.04 klo 18:00 - 19:00
Jaa sivu