Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TaSO ry:n syyskokous 25.10.2019!

Tervetuloa Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen sekä vuoden parhaaseen paikkaan vaikuttaa tulevaan toimintaamme!

Yhdistyksen syyskokouksessa päätetään v. 2020 toiminnan tärkeistä linjauksista, käydään läpi kuluneen vuoden onnistumista ja ajankohtaisia asioita ja mielenkiintoisimpana kaikesta – valitaan yhdistykselle uusi hallitus ja puheenjohtajisto seuraavan vuoden toimintaa toteuttamaan.

Tule tapaamaan muita yhdistystoiminnasta kiinnostuneita sosiaalialan opiskelijoita ja verkostoidu vaikka valmiiksi lauantain TaSO-päiviä varten! Tarjolla tapahtumassa pientä purtavaa.

Mahdollistaaksemme pitkänmatkalaisten osallistumisen kokoukseen, tarjoamme ilmaisen majoituksen pe-la yölle neljän hengen Omena-hotellihuoneissa. Tarjous koskee vain pääkaupunkiseudun ulkopuolelta (Helsinki, Espoo, Vantaa) tulevia kokousosallistujia ja huoneita on varattu 20:lle ensimmäiselle. Majoitus ei sisällä aamiaista. Majoitustarpeesta ilmoitetaan kokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittauduthan etukäteen kokoukseen tästä, että osaamme varata oikean määrän tarjoiltavaa. Voit kuitenkin saapua paikalle, vaikka ilmoittautuminen olisikin unohtunut.

HALLITUKSEEN HAKEMINEN

Hakukuulutus hallitukseen: http://bit.ly/hallitus_2019
Hakukuulutus puheenjohtajistoon: http://bit.ly/puheenjohtajisto_2019
Tietoa hallituksen jäsenten tehtävistä: http://bit.ly/vastuualueet_2019

Mieti, miksi juuri SINUN, pitäisi päästä tekemään sosiaalialan edunvalvontaa ja huikeita tapahtumia vuodelle 2020 – ja pistä hakemus tulemaan osoitteeseen taso.pj@talentia.fi.

MITÄ? Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous
MISSÄ? Helsingissä, tarkempi tila ilmoitetaan myöhemmin
MILLOIN? perjantaina 25.10. klo 19 alkaen
KENELLE? TaSO ry:n jäsenet ovat äänivaltaisia ja voivat asettua ehdolle valittavaksi hallitukseen ja puheenjohtajistoon. Voit kuitenkin tulla kuuntelemaan kokousta, vaikka et olisikaan jäsenemme.

Aika:

25.10.2019 klo 19:00 - 22:00

Järjestäjä:

Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry
Sähköposti:
tasopv@gmail.com
Jaa sivu