Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Varsinais-suomi ry:n kevätkokous

Kutsu kevätkokoukseen

Talentia Varsinais-Suomen sääntömääräinen kevätkokous pidetään perjantaina 26.3.2021 klo 18:00 alkaen. Kokouspaikkana on mahdollisesti hotellilaiva Bore.  Kokous järjestetään hybridinä, etäosallistuminen on ensisijainen ja ehdottoman toivottava osallistumismuoto koronatilanteesta johtuen. Jos kokoukseen (paikanpäälle) osallistuu enemmän kuin kokoontumisrajoitukset sallivat joudutaan kokous perumaan. ”Varsinais-Suomessa kokoontumisrajoitukset jatkuvat 11.2.2021: korkeintaan 10 henkilön tapahtumat ovat sallittuja sisä- ja ulkotiloissa ja niissäkin on noudatettava hygienia- ja turvallisuusohjeita. Alueen koronaviruksesta johtuva tautitilanne vaatii meiltä yhä varovaisuutta ja hygieniaohjeiden tarkkaa noudattamista.”

Talentia Varsinais-Suomen pj. Erna Juvonen avaa kokouksen klo 18.00. Teamsissa.

Kokouksen sujumisen varmistamiseksi, paikalle kutsutaan Talentia Varsinais-Suomen hallituksen toimesta muutamia hallitukseen kuulumattomia henkilöitä, joista hybridi kokoukseen osallistujat valitsevat kokouksen toimijat. Toki te osallistujat voitte ehdottaa myös muita, mutta olisi hyvä nämä ehdokkaat saada ennen kokousta tavoitettua ja kutsuttua paikanpäälle.

Osallistujat saavat kokoukseen osallistumisesta lahjan, (hallitus päättää lahjasta seuraavassa kokouksessa) joka toimitetaan kokouksen jälkeen kokouksessa läsnäolleille osallistujille.  Ilmoitathan sähköpostiosoitteen, johon lähetetään kokouslinkki ja kotiosoitteesi oheisella linkillä viimeistään 16.3.2021.

Talentia Varsinais-Suomi, hallitus

Aika:

26.03 klo 18:00 - 19:00

Järjestäjä:

Talentia Varsinais-Suomi
Sähköposti:
varsinais-suomi@talentia.fi
Kotisivu:
www.talentia.fi/varsinais-suomi
Jaa sivu