Talentian tapahtumia

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Uusimaan yhteyshenkilötapaaminen

Hei Talentia Uusimaan työpaikan yhteyshenkilö, alueyhdyshenkilöt sekä Espoon ja Vantaan työtaistelupäälliköt!

Tervetuloa yhteyshenkilöiden ensimmäiseen suunnittelu- ja virkistystapaamiseen lauantaina 3.3.2018 klo 12.00  –  16.00 Kampin Keilahallin kabinettiin, Kauppakeskus Kamppi, 4. krs., Helsinki.  Aloitamme tapaamisen klo 12.00 lounaalla ja päätämme sen keilaukseen klo 15 – 16.  Tapaamisen tarkoituksena on tutustua ja miettiä yhdessä yhteyshenkilön roolia työpaikkasi ja yhdistyksemme välillä.

Vahvista tulosi tapaamiseen Päiville uusimaa.pj@talentia.fi  19.2.2017 mennessä ja ilmoita mahdollinen erityisruokavaliosi. Samalla pyydämme ilmoittamaan, jos aikataulusi ei mahdollista keilaukseen osallistumista. Yhdistys korvaa matkakustannukset tilaisuuteen, omalla autolla kulkeville kilometrikorvaukset ja julkisilla kulkuneuvoilla kulkeville kuittien mukaan laskutettuna.

Lämpimästi tervetuloa Talentia Uusimaan hallituksen puolesta!

Eija Vuojolainen ja Päivi Domnick

 

—-

Sinustako yhteyshenkilö?

Kutsumme sinut toimimaan Talentia Uusimaan ja työpaikkasi tai toimintayksikkösi talantialaisten jäsenten yhteyshenkilönä. Yhteyshenkilönä tehtävänäsi on toimia tiedonvälittäjänä. Toivomme kuulevamme kentän kuulumiset ja yhteyshenkilön tiedottavan yhdistyksen asioista. Lisäksi yhteyshenkilön tehtäviin kuuluu työpaikan talentialaisten jäsenten kartoittaminen ja sähköpostilistan ylläpito.

Yhdistyksemme tiedotteet lähetetään kaikille jäsenillemme, mutta tarvitsemme apuasi siihen, että saamme välitettyä tietoa jäsenillemme monikanavaisesti myös yhteyshenkilön kautta. Olemme havainneet, että kaikki eivät käy lukemassa lähettämiämme viestejä tai jäsentemme sähköpostiosoitteet eivät ole ajan tasalla.

Saatuamme yhteyshenkilöverkoston rakennettua tulemme kutsumaan sinut yhteyshenkilöverkoston tapaamiseen, jolloin voimme vielä yhdessä hioa toimivaa käytäntöä ja miettiä, miten voimme tukea ja palkita teitä yhteyshenkilöitä. Kiinnostuitko? Tule mukaan lauantain 3.3. tapaamiseen!

Aika:

03.03.2018 klo 12:00 - 16:00
Jaa sivu