Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Lappi alueseminaari Hossassa

Alueseminaari järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Talentia Kainuun ja Oulunseudun kanssa Suomussalmen Hossan luonnonkauniissa maisemissa. Lähtö 7.9 perjantaina aamusta, paluu 9.9 illasta. Talentia Lappi järjestää osallistuville yhteiskuljetuksen. Luvassa muun muassa kouluttautumista työhyvinvointiin liittyen, metsäjoogaa ja luonnosta nauttimista hyvässä seurassa.

Omavastuumaksu on 60€ työssäkäyvältä jäseneltä, 30€ opiskelija- ja eläkeläisjäseneltä. Omavastuu kattaa matkat, majoittumiset ja ruokailut sekä ohjelman. Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla omavastuun, jota ei palauteta, varmistat paikkasi alueseminaarissa.

Huomaathan, että tapahtumaan on rajoitettu osallistujamäärä! Ensimmäiset 25 ilmoittautunutta ja matkansa maksanutta pääsevät mukaan. 5 viimeisimmäksi ilmoittautunutta ovat varasijalla. Varasijalle jääneille ilmoitetaan varasijasta ja mikäli paikkoja vapautuu. Odota siis sen suhteen yhteydenottoa, mikäli lippuja on ilmoittautuessasi jo varattu 25 kpl.

Ilmoittautumiset ja ennakkomaksut 4.6 mennessä Talentia Lappi ry:n tilille FI79 1134 3000 6358 89 viite 1232. OMAVASTUUTA EI PALAUTETA!


Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

07.09.2018 - 09.09.2018

Järjestäjä:

Talentia Lappi ry
Sähköposti:
lappi@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/lappi/

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu