Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Lapin HopLop ja Rollohallipäivä

Tervetuloa lauantaina 19.5.2018 Talentia Lapin koko perheen HopLop/Rollohalli-päivään Rovaniemelle!

Päivän omavastuumaksu on 5€/hlö (lapset ja aikuiset). Omavastuu sisältää sisäänpääsylipun ja ruokailun lapselle (lihapyöryköitä, ranskalaisia, salaattia, mehua). Aikuisille ruoka ja kahvit, aikuisilta ei peritä muita erillisiä sisäänpääsymaksuja.  Ruokailu järjestetään meille varatussa tilassa klo 12-14.

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin ja tapaamaan Lapin Talentialaisia!

Lisäinfoa:

Lapsilla tulee olla mukanaan täysi-ikäinen valvoja, jonka vastuulla lapset ovat.

Omavastuu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Talentia Lappi ry:n tilille FI79 1134 3000 6358 89 viite 1229. Käytäthän viitettä! Omavastuuta ei palauteta.

Ovet avautuvat ko.päivänä klo 11.00 ja lippu on voimassa hallista poistumiseen saakka. Halli sulkeutuu klo 20.00. HopLop/Rollohallin osoite: Napapiirintie 14.

Muilta paikkakunnilta osallistuville maksetaan matkakorvaus 0,20€ / km täysistä autollisista. Ilmoitathan vapaasta kyydistä tai kyydin tarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä sekä ruoka-aine allergiat!


Huom. Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

19.05.2018 klo 11:00 - 14:00

Sijainti:

Rovaniemi 96900 Napapiirintie 14

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu