Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Kymenlaakson kesäretki

Kutsu Talentia Kymenlaakso ry:n jäsenille ja opiskelijajäsenille

Tervetuloa kanssamme ihastelemaan Mustilan alppiruusujen kukoistusta ja maistelemaan Mustilan viinejä lauantaina 11.6.2022.

Aloitamme päivän Elimäellä klo 12 ruokailulla Mustilan tunnelmallisella puukoululla, osoite Alppiruusuntie 99, 47200 Elimäki. Tarjolla on broilerisalaattia.

Ruokailun jälkeen siirrymme Mustilan viinituvalle viinitilaesittelyyn, jossa pääsemme tutustumaan Mustilan viinin tuotteiden saloihin. Tarjolla myös maistiaiset kolmesta viinistä (myös alkoholittomat vaihtoehdot).

Kello 14 alkaa opastettu kävelykierros Mustilan Arboretumissa, joka on Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto. Mustila tunnetaan erityisesti eksoottisista havupuumetsiköistään sekä kesäkuussa kukkivista sadoista alppiruusuista ja atsaleoista. Opastuksen kesto noin 1,5 tuntia.

Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään ti 31.5.2022, ilmoittautuminen avautuu 16.5. klo 6. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan samalla mahdolliset allergiat/ruokavaliot. Vahvista ilmoittautuminen maksamalla oma osuus 10€ Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46 viitenro 2325 viimeistään saatuasi lippuvahvistuksen. Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Osallistumismaksuja ei palauteta sen jälkeen.

Kimppakyytejä voidaan järjestää. Ota tarvittaessa yhteyttä sähköpostitse kymenlaakso@talentia.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Hallitus

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

 

 

Aika:

11.06 klo 12:00 - 17:00

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu