Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Kymenlaakson jäsenille virkistyspäivä Haikon kartanossa

 

Tervetuloa rentoutumaan Haikon kartanoon Porvooseen

lauantaina 26.9.2020 klo 9-15

 

Klo 9-10 tulotarjoilu Spa Bistrossa (kahvi/tee ja reissari)

Vaatteidenvaihtotila on käytettävissä koko päivän.

Kaksi aktiviteettia jumppasalissa:
Klo 10.30  mover jam:
hauska tanssillinen tunti, jossa tunnet niin kuumat latinorytmit kuin pääset jammailemaan twistin tahtiin

klo 11.30 jooga: rauhallinen hathajooga rentouttaa lempeästi kehoa ja mieltä, sopii hyvin myös ensikertalaisille tai itsensä ”jäykäksi” kokeville,  loppurentoutus.

klo 12.30-14 rentoutuminen kylpylän allasosastolla

14.00 lounasbuffet (lounasbuffet on tarjolla klo 13-15)

Osallistujien edellytetään osallistuvan koko ohjelmaan. Hintaan eivät sisälly matkat,  kimppakyytejä voidaan sopia sekä Haminan, Kotkan että Kouvolan suunnalta.

Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja osallistumismaksun maksanutta. Tapahtuma toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10. Tapahtumaan saattaa tulla muutoksia / peruutus koronatilanteen vuoksi.

Ilmoittaudu henkilökohtaisesti alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Lomake avautuu ja ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 16.8.2010 klo 20 ja sulkeutuu viimeistään 24.8.  Vahvista ilmoittautuminen maksamalla oma osuus 20€ Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46 heti, kun saat vahvistussähköpostin. Viitenumero on 1119. Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, osallistumismaksuja ei palauteta sen jälkeen. Paikkavaraus raukeaa ellei maksua ole maksettu ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli paikat varataan ennen ilmoittautumisajan päättymistä, otetaan peruutuspaikkojen varalta jonoon ilmoittautumisia. Sitä varten avataan oma lomake.

Lisätietoja ja kysymykset sähköpostilla kymenlaakso@talentia.fi. Paikkoja ei voi varata ennakkoon. Tapahtuma on tarkoitettu vain Talentia Kymenlaakso ry:n jäsenille. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. 

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

 

 

 

 

Aika:

26.09.2020 klo 09:30 - 15:00

Sijainti:

Porvoo 06400 Haikkoontie 114

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu