Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaisteluilta Nirvanassa Kouvolassa

Hengähdystauko arjesta, rentouttava illanvietto rauhallisessa ympäristössä

Tea-tasting – Teen maistelu

Kutsumme sinut Nirvanan Lounge tilassa tiistaina 16.10.2018 järjestettävään yhdistyksemme jäsenten yhteiseen n. 1,5 tuntia kestävään teen maisteluitaan. Tilaan  mahtuu  8 henkilöä ja ilta toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 6.

Osallistumismaksu 5 euroa sisältää kaiken maistelussa tarvittavan. Illan aikana nautitaan mukavasta yhdessäolosta teen haudutuksen saloihin perehtyen ja erilaisia teelaatuja maistellen. Maistelun jälkeen on mahdollisuus hankkia teetä tai välineitä -10% alennuksella.

 

Ilmoittautumiset henkilökohtaisesti alla olevalla lomakkeella viimeistään 30.9. Paikkavarauksesta tulee vahvistus sähköpostiin. Mikäli kiinnostusta on enemmän kuin paikkoja, avataan toinen ilmoittautumislomake varapaikoille.

Oman paikkasi vahvistat maksamalla omavastuuosuuden 5e Talentia Kymenlaakson tilille FI14 5750 0120 1067 46 viimeistään 1.10.2018. Viite Nirvana. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksuja palauteta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Tervetuloa!

 

 

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

16.10.2018 klo 18:00 - 19:30

Sijainti:

Kouvola 45100 Kauppamiehenkatu 1

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Teatteri: Hiirenloukku

30.10 klo 18:00 - 20:40
Seinäjoki
Jaa sivu