Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Kymenlaakso ry:n kevätkokous ja jäsenilta maaliskuussa

Kutsu Talentia Kymenlaakso ry:n jäsenille

Tervetuloa Talentia Kymenlaakso ry:n kevätkokoukseen ja jäseniltaan

Aikuiskoulutuskeskus Taitajassa, Kouvolakeskiviikkona 24.3.2021 klo 17.30. Osallistuminen mahdollista myös etäyhteydellä.

  • 17.30 Ruokailu – Tarjolla salaattipöytä G,L, talon leipä ja levite L, maissikuorrutettu broileri + riisi + barbeque-kastike ja uunikasvikset L, kahvi/tee, porkkanakakku suolaiselle kinuskilla G,L
  • 18.00 Sääntömääräinen kevätkokous – Asialistalla ovat mm. vuoden 2020 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen.
  • 18.30  Edunvalvontailta –  Jäsenillassa on mukana alueemme sopimusasiantuntija Tiia Oksanen etäyhteydellä..

Jäseniltaa varten voit esittää kysymyksiä sopimusasiantuntijalle ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai lähettämällä sähköpostia kymenlaakso@talentia.fi. Illan aikana keskustelemme ajankohtaisista aiheista sekä jäseniä askarruttavista kysymyksistä.

Tilaisuus on maksuton kokoukseen osallistuville.  Osallistumisen voi peruuttaa ilmoittautumisaikana veloituksetta, sen jälkeen joudumme perimään yhdistykselle aiheutuvat kustannukset (n.30€).

Ilmoittautuminen henkilökohtaisesti alla olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään 8.3.2020.  Kerro samalla mahdolliset allergiat/ruokavaliot.

NOUDATAMME PAIKALLISIA OHJEISTUKSIA KOKOONTUMISISTA. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja kokousmateriaali muutama päivä ennen kokousta.  Etänä osallistuville lähetetään sähköpostilla teams-linkki.

Tervetuloa!

Hallitus

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

24.03.2021 klo 17:30 - 20:00

Sijainti:

Kouvola 45100 Taitajantie 2

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu