Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Kymenlaakso ry:n kevätkokous ja jäsenilta elokuussa

Kutsu Talentia Kymenlaakso ry:n jäsenille

Tervetuloa Talentia Kymenlaakso ry:n kevätkokoukseen ja jäseniltaan

Kat´s Cafe, Kotkatiistaina 25.8.2020 klo 18

  • 18.00 Ruokailu – Tarjolla Kat´s cafen herkullinen salaattibuffet (vihersalaatti, leipäjuustosalaatti ja savulohisalaatti) sekä suolaista piirakkaa, jälkiruokana mangojuustokakkua
  • 18.30 Sääntömääräinen kevätkokous – Asialistalla ovat mm. vuoden 2019 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen.
  • 19.00  Edunvalvontailta –  Jäsenillassa keskustelemme ajankohtaisista ja edunvalvontaan liittyvistä asioista.

Jäseniltaa varten voit esittää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai lähettämällä sähköpostia kymenlaakso@talentia.fi. Illan aikana kuulemme yksityisen ja kunnallisalan luottamusmiesten katsaukset uusista työehtosopimuksista sekä keskustelemme muista jäseniä askarruttavista asioista.

Tilaisuus on maksuton kokoukseen osallistuville.  Osallistumisen voi peruuttaa ilmoittautumisaikana veloituksetta, sen jälkeen joudumme perimään yhdistykselle aiheutuvat kustannukset (n.30€).

Ilmoittautuminen henkilökohtaisesti alla olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään 17.8.2020. Kerro samalla mahdolliset allergiat/ruokavaliot.

NOUDATAMME HALLITUKSEN OHJEISTUKSIA KOKOONTUMISISTA. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja kokousmateriaali muutama päivä ennen kokousta.

Kimppakyytejä voidaan järjestää. Ota tarvittaessa yhteyttä sähköpostitse kymenlaakso@talentia.fi.

Tervetuloa!

Hallitus

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

25.08.2020 klo 18:00 - 21:00

Sijainti:

Kotka 48600 Vesivallinaukio 10

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu