Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Kymenlaakso: Koko perheen tapahtuma Anjalassa

Kutsumme sinut ja koko perheesi viettämään iloista, rentoa ja/tai puuhakasta päivää Anjalan Nuorisokeskukseen Ankkapurhan Kulttuuripuistoon lauantaina 31.8.2019.

Tekemistä on niin pienille lapsille kuin eri-ikäisille nuorille ja kaiken kuntoisille vanhemmillekin ohjatusti klo 10-14 ja sen jälkeen vapaasti omaan tahtiin. Päivään sisältyy lounas buffet-pöydästä.

Ohjelmassa on mm. matalaharjoiterata ja labyrintti sekä lounas Ankkapurhan Helmessä. Yhteisen osuuden jälkeen alueella saa vapaasti ulkoilla ja tehdä kävelylenkin luonnossa Anjalan viehättävässä ympäristössä. Makasiini-kahvilassa voi käydä herkuttelemassa omakustanteisesti tai nauttia omia välipaloja nurmikentillä tai rannassa.

Osallistumismaksu jäsenille ja jäsenten perheenjäsenille:

  • aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 10€
  • 6-12 -vuotiaat: 5€
  • alle 6-vuotiaat: maksutta.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 60 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kun osallistumismaksu on maksettu.
Ilmoittautuminen avautuu 1.7., viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.7.2019.  Ilmoittaumisen yhteydessä on hyvä kertoa mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet.

Kun saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta, maksa osallistumismaksu Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46. Viite Anjala 31.8. ja oma nimesi sekä osallistujien määrä.

 

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää!

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

 

Aika:

31.08.2019 klo 10:00 - 16:00

Sijainti:

Kouvola Ankkapurhantie 5

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu