Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Talentia Kymenlaakso: Kesätapahtuma jäsenille perheineen Anjalassa

Kutsumme sinut ja koko perheesi viettämään iloista puuhakasta päivää Anjalan Nuorisokeskukseen Ankkapurhaan lauantaina 27.6.2020.

HUOM! Ilmoittautuminen avataan 26.3.2020. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, palautetaan osallistumismaksut kaikille.

Tekemistä on niin pienille lapsille kuin eri-ikäisille nuorille ja kaiken kuntoisille vanhemmillekin ohjatusti klo 10-15. Ohjelmassa on kaksi erilaista ohjattua liikunnallista toimintaa: Anjalan kätköt piha-alueella ja Täyttä sirkusta liikuntasalissa sekä runsas lounas jälkiruokineen Ankkapurhan Helmessä.

Yhteisen osuuden jälkeen alueella saa vapaasti ulkoilla luonnossa ja kävellä vaikka luontopolun Anjalan viehättävässä ympäristössä. Makasiini-kahvilassa voi käydä herkuttelemassa omakustanteisesti tai nauttia omia eväitä nurmikentillä tai rannassa.

Osallistumismaksu jäsenille ja jäsenten perheenjäsenille:

  • aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 16€
  • 6-12 -vuotiaat: 11€
  • alle 6-vuotiaat: 2€

Ilmoittautuminen avautuu 26. maaliskuuta, viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.6.2020.  Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet. Jäsen voi ilmoittaa vain itsensä ja oman perheensä. Yhteystietoihin kannattaa antaa henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköposti, jotta tavoitamme myös loma-aikoina ja tapahtumapäivänä.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 50 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kun osallistumismaksu on maksettu. Kun saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta, maksa perheen osallistumismaksu Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46. Viitenumero 1300.

Varaamme oikeuden muuttaa päivän ohjelmaa osallistujamäärän ja/tai sään mukaisesti.

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää!

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

 

Aika:

27.06 klo 10:00 - 15:00

Sijainti:

Kouvola Ankkapurhantie 5

Järjestäjät:

Talentia Kymenlaakso ry
Nuorisokeskus Anjala

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

50 vapaana Perhetapahtuma Anjalassa 27.6.2020 klo 10-15. Lippuvarauksesi vahvistuu sen jälkeen, kun olet maksanut oman osuuden. Hintaan sisältyy päivän ohjelma ja lounas. Osallistumismaksuja ei palauteta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Ilmoittautumisen voi tehdä Talentia Kymenlaakso ry:n jäsen omalle perheelleen. Varaa lippu jokaiselle osallistujalle ja ilmoita osallistujan ikä. Osallistumismaksu määräytyy iän perusteella. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan koronan tms. vuoksi, palautetaan maksut ilmoittautuneille.

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Vahvistusviesti lähetetään ao. sähköpostiosoitteeseen

Voimana toivo-kiertueen lipuista Terveyssosiaalityöntekijät ry:n jäsenille 10 euroa palautusta!

07.04 klo 08:00 - 06.05 klo 17:00
Jaa sivu