Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Kymenlaakso 50 vuotta

Tervetuloa Talentia Kymenlaakson 50-vuotisjuhlaan!

Talentia Kymenlaakso ry juhlii 50-vuotistaivaltaan lauantaina 9.10.2021 klo 15 alkaen Kotkan Höyrypanimolla. Kaikille jäsenille on lähetetty kutsu postitse ja kutsussa (kuten myös kotisivullamme) kerrotaan tarkemmin illan ohjelmasta.  Illalliskortti 20 euroa. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset 24.9.2021 mennessä sivun alalaidassa olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet (juhlabuffet). Jäsen voi ilmoittaa vain itsensä. Seuraamme koronatilannetta ja huomioimme tapahtuman toteutuksessa voimassa olevat alueelliset suositukset ja rajoitukset. Mahdollisia muutoksia ajatellen on tärkeää, että kerrot ilmoittautumisesi yhteydessä yhteystietosi. Toivottavasti pystymme järjestämään juhlamme suunnitellusti.

Kun saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta, maksa osallistumismaksu 20 euroa Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46, viitenumero 1151. Vasta maksun suorittamisen myötä paikkasi varmistuu!

Peruutukset Talentia Kymenlaakson sähköpostiin. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti voi palauttaa osallistumismaksua.

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

09.10.2021 klo 15:00 - 23:30

Sijainti:

Kotka 48220 Metsontie 41

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu