Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Keski-Pohjanmaan nukkepaja

Talentia Keski-Pohjanmaa ry järjestää nukkepajan ma 6.5.2019 klo 16-20 Kokkolan Koivutuvalla. Tervetuloa mukaan niin Talentialaiset kuin muutkin!

Talentia on käynnistänyt pitkäkestoisen kampanjan, jonka tavoitteena on saada päättäjien huomio sille tärkeälle työlle, jota talentialaiset tekevät. Suomalaisten selvä enemmistö pitää tätä työtä tärkeänä, samoin kansanedustajat. Ainakin ennen vaaleja.

Kampanjan viesti kiteytyy eduskuntavaalien aikaan näin:

Me talentialaiset puolustamme heikoimpia joka päivä. Haluamme 200 kansanedustajaa, jotka tekevät samoin.

Kampanjaa tähdittävät erilaiset nuket. Osana kampanjaa Talentia toimittaa kansanedustajille oman nuken, joka tuo mukanaan tärkeän viestin.

Tutustu kampanjasivuun haluammetekoja.fi sekä Talentian vaikuttamiskampanjan sivulla. 

Talentia tarjoaa nukkepajan materiaalit ja Talentia Keski-Pohjanmaa tarjoaa pientä evästä, jotta nälässä ei tarvitse nukkeja tehdä. Nukkepajalla vetäjänä toimii Minna Harjunpää. Minna on miettinyt valmiiksi jo joitain  malliehdotuksia, mutta jokainen saa tehdä myös omanlaisensa nuken. Ompeluekspertti ei tarvitse olla osallistuakseen tilaisuuteen.

Ilmoittautumisia tilaisuuteen kerätään, jotta osaisimme varata riittävän määrän materiaaleja sekä evästä. Ilmoittautua voit selaamalla sivua alaspäin.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin
Talentia Keski-Pohjanmaan hallitus

Lomakkeella kerätään henkilötietojasi tapahtumaan ilmoittautumista varten. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan järjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät vain tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt. Täyttämällä lomakkeen suostut henkilötietojesi käsittelyyn yllämainitulla tavalla.

Aika:

06.05 klo 16:00 - 20:00

Sijainti:

Kokkola 67800 Mäntynäädänkatu 6

Järjestäjä:

Talentia Keski-Pohjanmaa

Sijainti kartalla:

Et voi ostaa lippuja, koska tapahtuma on jo ollut.
Jaa sivu