Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Helsinki: KOM-Teatterin Veriruusut 20.3.

Talentia Helsinki ry:n jäsen – tervetuloa viettämään kansainvälistä sosiaalityön päivää teatterin merkeissä KOM -teatteriin.

Olemme varanneet lippuja KOM -teatterin Veriruusut -esitykseen 20.3. klo 18. Liput maksavat Talentia Helsingin jäsenelle 16 euroa (norm. hinta 32 euroa). Ilmoittauduttuasi saat maksuohjeet sähköpostiisi. Liput jaetaan KOM-teatterin aulassa ennen teatteriesitystä klo 17.30.  

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Mikäli osallistujamäärä on täyttynyt etkä pääse ilmoittautumaan, voit ilmoittautua jonoon laittamalla sähköpostia osoitteeseen helsinki@talentia.fi.


”Mitä tuntuu nälkä, kylmyys ja kurjuus? Miltä tuntuu ystävyys ja rakkaus? Miltä tuntuu ampua ihminen? Entä miltä tuntuu pukea ensimmäistä kertaa housut hameen sijaan?

15-vuotias Sigrid saa ensimmäisen työpaikkansa Valkeakosken paperitehtaalta. Pian tehtaantyttöjen elämä kuitenkin mullistuu, kun Valkeakoskelle perustetaan työväen punakaarti ja naiskaarti. Kylän, kunnan ja maan rikki repivä sisällissota alkaa.

Veriruusut on koskettava tarina kahtia jakautuneesta kansasta ja sen ihmiskohtaloista vuonna 1918. Se kuvaa Suomen historian järkyttävintä aikaa nuorten naisten näkökulmasta. Samalla se on tarina rakkaudesta, ystävyydestä ja toisista välittämisestä.

KOM-teatterin esitys perustuu Anneli Kannon Veriruusut-romaanin osiin Valkeakoski ja Lahti. Romaanin on sovittanut näytelmäksi Lauri Maijala.”

Esityksen kesto n. 2 h 50 min, sisältää väliajan.

Esityksessä on yksittäisiä kovia äänitehosteita sekä teatterisavua. KOM -teatteri sijaitsee osoitteessa Kapteeninkatu 26.

Teatteriesityksen jälkeen järjestetään yleisökeskustelu. Yleisökeskustelut järjestetään Veriruusut-esitysten jälkeen teatterisalissa. Keskusteluissa vaihtuvat vierailijat ja teemat Veriruusut-esitykseen liittyen. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja tapaamaan tekijöitä! TI 20.3. keskustelemassa Hennalan vankileiriä tutkinut Marjo Liukkonen.

Aika:

20.03.2018 klo 17:30 - 21:30

Järjestäjä:

Talentia Helsinki ry
Jaa sivu