Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Helsingin vierailu flamencokonserttiin

Tervetuloa Talentia Helsingin kanssa Helsingin XXI Flamencofestivaalin pääkonserttiin Savoy-teatteriin (Kasarminkatu 46-48) lauantaina 9.2.2019 klo 19. Soolotanssijana esiintyy espanjalainen Ángel Munoz.

Talentia Helsinki on varannut tilaisuuteen 20 lippua. Yhdistyksen jäsenelle lippu maksaa 25 € (norm. hinta 45 €). Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on päättynyt, mutta tilaisuuteen on jäljellä vielä muutamia lippuja. Ole yhteydessä yhdistyksen sihteeriin osoitteessa helsinki@talentia.fi, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan konserttiin! Saat ilmoittautumisvahvistuksen ja maksuohjeet vastausviestissä.

Tule mukaan flamencotunnelmaan!

Flamencolle ominaista on vahva dialogi tanssin ja musiikin välillä. Teoksessa Claroscuro (Valohämy) tanssin keskustelukumppanina on erityisesti elektroniikan avulla tuotettu äänimaailma.  Flamencotanssija-koreografi Ángel Muñoz on elegantti tyylitaituri, joka perinteen ydintä menettämättä uskaltaa irrottautua sen raameista ja luoda flamencoesityksissään uudenlaista musiikkidramaturgiaa. Kokoonpanon täydentävät monipuolinen ja ilmaisuvoimainen laulaja Miguel Ortega, monen flamencotähden luottolaulaja, sekä multi-instrumentalisti Diego Villegas, joka tuo flamencokontekstiin ennakkoluulottomasti muun muassa klarinetin ja huuliharpun.

Ystävällisin terveisin,
Talentia Helsingin virkistysryhmä

Aika:

09.02.2019 klo 19:00 - 22:00

Järjestäjä:

Talentia Helsinki ry
Jaa sivu