Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Helsingin syyskokous

Tervetuloa syyskokoukseen!

Talentia Helsinki ry:n sääntömääräinen syyskokous sekä oheisohjelmaa järjestetään lauantaina 6.10.2018 klo 15.30 alkaen Sokos Hotel Presidentissä (Eteläinen rautatienkatu 4, 00100 Helsinki).

Klo 15.30 alkaen on tarjolla kahvit. Klo 16 alkaen Talentian puheenjohtaja Tero Ristimäki pitää katsauksen jäsenistöämme koskevista ajankohtaisista asioista.

Syyskokouksessa klo 16.30 alkaen käsitellään sääntömääräiset asiat ja hallitukseen valitaan erovuoroisten tilalle uusia jäseniä. Syyskokouksessa valitaan myös hallitukselle uusi puheenjohtaja. Kokouksen esityslista alla.

Kokouksen jälkeen noin klo 18 alkaen Talentia Helsinki tarjoaa illallisen ja ohjelmaa Päiväkirjaklubin merkeissä!

Ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä tällä lomakkeella.  Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko kokouksen lisäksi myös illalliselle ja iltaohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, voit kysyä lisätietoja yhdistyksen varapuheenjohtajalta Maria Martilta (helsinki.pj@talentia.fi). Tai tulla vain rohkeasti syyskokoukseen ja asettua ehdolle! Mukavaan hallitusporukkaamme kaivataan uusia innokkaita jäseniä. Talentia Helsingin hallituksessa pääset tekemään alamme paikallista vaikuttamistyötä, edunvalvontaa ja jäsentoimintaa.

Ystävällisin terveisin,
Talentia Helsingin hallitus

Päiväkirjaklubin esittely:
Jokainen meistä on ollut nuorena nolo. Kaikkein noloimmat meistä eivät koskaan voi unohtaa nolouttaan, sillä he kirjoittivat päiväkirjaa, eivätkä tajunneet hävittää sitä ennen kuin sille kertyi tunnearvoa.

Päiväkirjaklubilla nämä nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit jakavat nolot kirjoituksensa yleisölle. Merkinnät ensirakkauksista, vanhemmista ja nuoruuden ahdistuksista ovat paitsi liikuttavia ja traagisia myös käsittämättömän hauskoja, kun ne kuulee entisen nuoren lukemana.

Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita siltä ajalta, kun kuvittelit, että olet ajatuksiesi kanssa täysin yksin – mutta kyllä me olimme kaikki siellä. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Mitä nolompaa, sen parempaa. Samaistuminen ja yhteenkuuluvuuden tunne on parhaimmillaan noussut hurmokseksi näillä klubeilla.


Kokouksen esityslistalla ovat yhdistyksen sääntöjen 11 § mukaisesti seuraavat asiat:

 1. valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri,
 2. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,
 3. valitaan pöytäkirjantarkastajat ja muut toimihenkilöt,
 4. hyväksytään kokouksen työjärjestys,
 5. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja seuraavaksi toimikaudeksi,
 6. päätetään hallituksen muiden jäsenten lukumäärästä sääntöjen 12 § mukaisesti,
 7. valitaan hallituksen muut varsinaiset jäsenet ja näiden henkilökohtaiset varajäsenet erovuoroisten tilalle,
 8. valitaan kaksi tilintarkastajaa ja kummallekin varamies,
 9. vahvistetaan jäsenmaksujen suuruus,
 10. päätetään hallituksen ehdotuksesta toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi seuraavalle toimintavuodelle,
 11. päätetään yhdistyksen kokousten koollekutsumistavasta sääntöjen 9 §:n mukaisesti sekä mahdollisesta kokouskutsulehdestä sekä
 12. päätetään muista hallituksen ja jäsenten kokoukselle esittämistä asioista huomioonottaen yhdistyslain 24 §:n määräykset.

Aika:

06.10.2018 klo 15:30 - 20:00

Sääntömääräinen syyskokous

12.11 klo 17:30 - 20:00
Seinäjoki

Teatteri: Hiirenloukku

30.10 klo 18:00 - 20:40
Seinäjoki
Jaa sivu