Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Helsingin pikkujoulut

Tervetuloa mukaan iloiseen pikkujouluiltaan Talentia Helsingin jäsenten seurassa!

Talentia Helsinki viettää pikkujouluja keskiviikkona 5.12.2018 klo 17 alkaen musiikkiteatteri ja ravintola Kapsäkissä (Hämeentie 68, 00550 Helsinki).

Ilta aloitetaan kolmen ruokalajin illallisella (sis. kaksi kaatoa viiniä) ravintola Kapsäkissä klo 17, jonka jälkeen klo 19 pääsemme katsomaan Putkiremontti-musiikkikomediaa. Lisää tietoa teatteriesityksestä ja illan menusta alla.

Ilmoittautuminen pikkujouluteatteriin on auennut ja ilmoittautua voi 21.11.2018 asti, tai niin kauan, kun paikkoja riittää. Yhdistyksen jäsenille on varattu ruokailuun ja teatteriin yhteensä 40 paikkaa. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään erityisruokavaliotiedot.

>>> Tästä ilmoittautumiseen

Illan omavastuuhinta Talentia Helsingin jäsenille on 37 euroa (norm. 86,50 euroa), joka tulee maksaa yhdistyksen tilille 21.11. mennessä. Saat maksuohjeet sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä. Jos olet ilmoittautunut etkä ole saanut vahvistusviestiä, olethan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin helsinki@talentia.fi.

Mikäli maksusuoritusta ei ole hoidettu 21.11. mennessä, poistetaan ilmoittautuminen automaattisesti. Ilmoittautuminen on sitova, ja jos joudut perumaan ilmoittautumisesi, ei maksua palauteta.

—-

PUTKIREMONTTI: Musiikkikomedia

 

Taloyhtiön asukas Pekkarinen on onnellinen mies; häät tulossa, firman asiat mallillaan ja elämä hymyilee muutenkin, kunnes koittaa putkiremontti, joka repii miehen elämän a- ja b-linjan nousuputket julmasti juuriltaan.

Putkiremontti on musiikkikomedia linjasaneerauksesta, jonka jälkeen mikään ei ole entisellään, varsinkaan putket. Luvassa on viihdyttävä parituntinen kaikille huumorin ystäville ja elämänsä tarkoitusta pohtiville kanssakärsijöille. Se on samalla myös terapiaa kaikille putkiremontin rampauttamille, sen jo kokeneille ja niille, joilla se on vielä edessä.

Käsikirjoitus ja laulujen sanat: Timo Parvela | Sävellys: Iiro Rantala
Puku- ja lavastesuunnittelu: Riitta Röpelinen | Esiintyjät: Ilkka Merivaara, Paavo Kerosuo, Lotta Kuusisto ja muusikko Jaakko Suonio | Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

MENU

 

Vedenottamon lähtöputki
Siika tartar, rapumoussea ja tillikreemiä

***

Pupupöksyyn isännöitsijälle
Jänispaistia ja perunavoita, savukylkeä

***

Laastin siistimiseen
Vaniljapannacotta ja kaneliomenaa

Erityisruokavaliot (myös kasvis, vegaani) huomioidaan etukäteen ilmoittaneille. Illalliseen kuuluu kaksi lasia viiniä, jotka on mahdollista vaihtaa myös alkoholittomaan vaihtoehtoon tai olueen.

 

Aika:

05.12.2018 klo 17:00 - 21:00
Jaa sivu