Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Helsingin marraskuun lukupiiri

HeTa:n lukupiiri kokoontuu tiistaina 13.11.2018 klo 17.30 Talentian tiloissa Pasilassa, os. Ratamestarinkatu 11. Sisälle pääset soittamalla alaovessa olevaan puhelinnumeroon.

Marraskuun kirjavalintana on Hannu Lauerman Hyvän kääntöpuoli. Hannu Lauerma on  psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti. Lauerma tunnetaan erityisesti vankien psykiatrisen hoidon asiantuntijana. Hän on myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tutkimusprofessori.

Yleistajuisesti kirjoitettu Hyvän kääntöpuoli on artikkelikokoelma. Uskomushoitojen lisäksi aiheita ovat muun muassa asiantuntijuus, taikausko, syrjäytyminen, väkivalta ja suomalainen rangaistuskäytäntö.  Aihepiirit siis vaihtelevat, mutta pohjavire on kautta linjan yhtenäinen: huijaaminen, virheellinen tieto, tunteen palolla argumentointi tiedon ja järjen sijaan. Kirjoitustyyli on älykästä ja yllättävää.

Tervetuloa lukupiiriin, vaikka et ehtisi lukea kaikkia artikkeleita.

Tarjoilla on iltapalaa kahvin ja teen kera, minkä vuoksi toivomme, että ilmoittaudut (kerro samalla mahdollisesta erityisruokavaliostasi) 12.11.18 mennessä sähköpostilla helsinki@talentia.fi.

Terveisin
Talentia Helsingin virkistysryhmä

Aika:

13.11.2018 klo 17:30 - 19:00
Jaa sivu