Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Helsingin kevätkokous ja Ilmastoilta

Tervetuloa Talentia Helsinki ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen ja ilmastoiltaan lauantaina 28.3.2020 kello 16.00. Moko Market Cafe ja Store Sörnäisiin , Vilhovuorenkatu 11, Helsinki.

Illan ohjelmassa käydään läpi Talentian ilmastoaloitetta ja sen aikaansaannoksia, emoyhdistyksemme Talentian johtoon pyrkivä puheenjohtajaehdokas Jenni Karsio kertoo vaalivuodestaan ja tämän lisäksi illan aiheemme superasiantuntija Satu Ranta-Tyrkkö johdattaa meidät keskusteluun ilmastonmuutoksen vaikutuksesta sosiaalityöhön

Puhujamme on aiheen asiantuntija ja sosiaalityön professori Jyväskylän yliopistosta.

Luvassa siis ajankohtaista keskustelua, juomaa ja vegaanista ruokaa, joten ilmoittauduthan 20.3.2020 mennessä osoitteeseen  helsinki@talentia.fi kertoen samalla mahdolliset allergiat. Näin osaamme tilata oikean määrän ruokaa ja vähentää myös hävikkiä.

Terveisin Talentia Helsinki ry:n hallitus

TULEVAT ILMASTOT JA SOSIAALITYÖN ETIIKKA

Toivekkuuden kannalta on tärkeää vaikeissakin oloissa, sillä toimiakseen toisin ihmisten on kyettävä uskomaan, että muutos on mahdollinen.

Ilmastomuutokseen sopeutuminen on valtava sosiaalinen urakka.

Mitä sosiaalityö voi tehdä ilmastomuutokselle?

Muuttuvat ajat edellyttävät ja mahdollistavat sosiaalityön teoreettista, käytännöllistä ja institutionaalista uudistamista.

-Satu Ranta-Tyrkkö

 

 

Aika:

28.03.2020 klo 16:00 - 21:00

Sijainti:

Helsinki Vilhovuorenkatu 11

Sijainti kartalla:

Talentia Helsinki ry:n sääntömääräinen syyskokous ja luottamusmiespaneeli la 30.10. klo 16

30.10 klo 16:00 - 21:00
Helsinki
Jaa sivu