Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyskokous 13.11.

Tervetuloa Pirkanmaan Talentia ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen perjantaina 13.11.2020 klo17 alkaen Ravintola Mylläreihin osoitteeseen Åkerlundinkatu 4, 33100 Tampere.

Syyskokouksessa käsitellään muun muassa seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valitaan uudet hallituslaiset 2-vuotiskaudelle erovuoroisten tilalle.

Tänä vuonna vallitsevan koronatilanteen vuoksi joudumme valitettavasti rajoittamaan osallistujamäärän ravintolan tiloissa maksimissaan 50 henkilöön. Kokousta voi halutessaan seurata myös Teamsin kautta etäyhteydellä. Kokoukseen osallistuvat saavat halutessaan kasvomaskin Pirtalta.

Mikäli hallitustoiminta kiinnostaa, mutta et pääse paikalle, voit hakea hallitukseen mukaan myös etänä esittäytymällä Teamsin kautta. Ilmoitathan meille halukkuudestasi hakea hallitukseen sähköpostitse pirkanmaa@talentia.fi. Mikäli pohdit hakemista, mutta et oikein vielä tiedä mitä hallitukseen hakeminen tarkoittaa tai vaatii, voit halutessasi myös lähettää meille vapaasti kysymyksiä, jotka eivät sido sinua mihinkään. Rohkeasti mukaan vain, uusia innokkaita vaikuttajia kaivataan aina!

Kokouksen jälkeen osallistujille on tarjolla on Myllyn juhlapöytä, joka Pirkanmaan Talentian linjausten mukaan on kaikille kasvisversiona (lakto-ovo-vege).

Ilmoittautumisia Mylläreihin pyydetään ruokailun vuoksi 5.11. mennessä.
Ilmoittautuminen kokoukseen ja ruokailuun Mylläreissä
Ilmoittautuminen etäkokoukseen Teamsin-kautta

***HUOM! Alueelliset korona-ohjeistukset muuttuvat koko ajan, ja seuraamme tilannetta tarkasti. Tarvittaessa teemme muutoksia/ perumme tilaisuuden, mikäli sellainen pakko tulee, joten katsothan tarkkaan, että yhteystietosi ovat oikein.***

Terveisin,
Pirkanmaan Talentian hallitus

Aika:

13.11.2020 klo 17:00 - 20:00

Sijainti:

Tampere Åkerlundinkatu 4

Sijainti kartalla:

Jaa sivu