Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sola ja Sosiaalipedagogit lähtevät laineille

Sola ry ja Sosiaalipedagogit Talentia ry risteilevät yhdessä 7.-8.9.18

Helsinki-Tallinna 22h/ Silja Europa

Risteilyllä virkistäydytään ja verkostoidutaan, minkä lisäksi osallistujille tarjotaan katsaus varhaiskasvatuksen ja Soten ajankohtaisimpiin käänteisiin. Katsauksen kanssamme tarjoilevat Talentian ammattiasioiden asiantuntijat.

Silja Europa lähtee Länsisatamasta, Länsiterminaalista perjantaina 7.9. klo 18.30. Kokoonnumme terminaaliin klo 17.30. Paluuaika on 8.9. klo 16.00.

Risteilyn hinta yhdistysten jäsenille on 40€ sisältäen majoittumisen kahden hengen hytissä, kahvitarjoilun ammattiasioiden katsauksen yhteydessä,  illallisen lähtöpäivänä sekä paluupäivän aamiaisen. Majoittuminen yhden hengen hytissä hintaan 80€.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa, mikäli olet lähdössä risteilemään yhdessä yhdistyskaverin kanssa ja toivotte yhteistä hyttiä.

Risteilypaikkoja on rajoitettu määrä, varaa omasi siis pian ilmoittaumalla alla olevalla lomakkeella mukaan!

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

 

Aika:

07.09.2018 klo 17:30 - 08.09.2018 klo 16:00

Sijainti:

Helsinki 00220 Tyynenmerenkatu 8

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu