Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PirTa:n hallitus – kuka, mitä, häh? 31.10.2019

Mitä ne siellä PirTassa oikeen touhuaa?
Miten siihen pääsisi mukaan?
Tarviinkohan mä jotain erityistaitoja, että voisin olla mukana hallituksessa? Ketkä siihen voi hakea mukaan? Mitä se edes tekee?

Torstai 31.10. klo 17-20 (Paikka varmistuu myöhemmin)

”Pirkanmaan Talentian hallitus – Kuka, mitä, hä?” -ilta on avoin kaikille PirTan toiminnasta kiinnostuneille. Illan tarkoituksena on tarjota kynnyksetön mahdollisuus tulla kyselemään toiminnasta. PirTan jäsenistö valitsee hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja neljä hallituksen varsinaista ja varajäsentä syyskokouksessa 15.11.2019 (lisätietoja). Jos sinua mietityttää mikä tahansa asia hallituksen toiminnasta, siihen hakemisesta tai mistä tahansa muusta PirTaan liittyvästä asiasta kannattaa tulla paikalle.

Paikalle voit tulla koska tahansa klo 17.00 – 20.00 välisenä aikana tapaamaan nykyisiä hallituksen jäseniä ja keskustelemaan kaikesta PirTan toimintaan liittyvistä asioista.

Paikalle tullessasi et sitoudu mihinkään eikä sinun tarvitse tietää etukäteen aiheesta mitään.

Pirkanmaan Talentian hallitus koostuu ihan tavallisista sosiaalialan ammattilaisista ja opiskelijoista. Hallitus vastaa Pirkanmaan Talentian toiminnasta ja toimintaa johtaa puheenjohtaja.

Illan tapahtumapaikka varmistuu myöhemmin ja ilmoitellaan siitä tarkemmin lähempänä. PirTa tarjoaa kaikille paikalletulijoille mieluisen virvokkeen eli ollaan jossain sen mukaisessa paikassa.

Ei kannata missata tätä mahdollisuutta jos vähääkään mietityttää nämä asiat. Jos et kuitenkaan pääse nyt paikalle, muistathan, että otamme mielellään vastaan kysymyksiä, kommentteja ym. myös sähköpostitse pirkanmaa@talentia.fi tai Facebookissa viestiä laittamalla.

Aika:

31.10.2019 klo 17:00 - 20:00

Järjestäjä:

Pirkanmaan Talentia ry
Jaa sivu