Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opiskelijailta / Talentia Kymenlaakso

Talentia Kymenlaakso tarjoaa opiskelijajäsenilleen sekä Kymenlaaksossa alempaa ja ylempää sosiaalialan korkeakoulututkintoa opiskeleville:

Työelämä- ja virkistysilta

Ajankohtaista tietoa opiskelijoille ja työelämään siirtyville Talentian asiantuntijoilta ja sosiaalialan työntekijöiltä. Illan tarkoituksena on antaa opiskelijoille tietoa ja tukea työelämään liittyvistä kysymyksistä, ammatillisesta edunvalvonnasta ja työntekijän oikeuksista. Voit esittää kysymyksiä työsopimuksiin, palkkaukseen tai työehtoihin liittyen. Mukana on myös työntekijöitä, mahdollisesti tulevia kollegoitasi, kertomassa sosiaalialan työpaikoista. Illan aikana on mahdollista kysellä lisää sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattilaisten liitosta, Talentiasta, ja halutessaan liittyä jäseneksi.

Aloitamme illan ruokailulla. Tarjolla Playersin suosittu buffet-pöytä, joka ei jätä ketään nälkäiseksi. Kannattaa kokeilla!

Jo perinteiseksi muodostuneen työelämäillan jälkeen tarjoamme tänä vuonna mahdollisuuden jäädä keilaamaan ja viihtymään hyvässä seurassa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit antaa meille alustavasti tietoa osallistumisestasi, jotta osaamme varata oikean määrän ratoja. Sopii niin kokeneille keilaajille kuin ensikertalaisillekin.

Tilaisuus on maksuton ja osallistujamäärä rajattu. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja varaus on ruokatarjoilun vuoksi sitova viimeisen ilmoittautumispäivän 23.10.2018 jälkeen. Mikäli tarvitset kimppakyytiä, ilmoitathan myös siitä ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla: kymenlaakso@talentia.fi

Tervetuloa!

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

31.10.2018 klo 18:00 - 22:00

Sijainti:

Kotka 48100 Keskuskatu 11

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu