Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä kuuluu sosiaalialan korkeakoulutetuille?

Pirkanmaan Talentia järjestää kaikille sosiaalialan korkeakoulutetuille ja sellaiseksi opiskeleville ”Mitä kuuluu sosiaalialan korkeakoulutetuille? -illan etäyhteyksillä tiistaina 5.5.2020 klo 17.00-19.00.

Pirkanmaan Talentialla oli kunnianhimoinen tavoite järjestää kevään ja alkusyksyn 2020 aikana kahdeksan tapaamista sosiaalialan korkeakoulutetuille Pirkanmaalla. Korona tuli ja muutti kaikkien elämän.

Nyt kun ollaan toivuttu alun muutoksista ja päivätöissä asiat rullailevat tämän hetkisen normaalin mukaan asia tuli jälleen ajankohtaiseksi. Baariin ei voida mennä eikä tarjota osallistujille bisseä, sidua ja limua. Yhdessä voidaan kuitenkin etänäkin olla.

Illan aikana tavoitteena on keskustella yhdessä muiden sosiaalialan korkeakoulutettujen kanssa siitä, että missä mennään, mikä meininki ja mitä me voidaan tehdä? Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen tämä tilaisuus on ihan kaikille, sinun ei tarvitse siis olla Talentian/Pirkanmaan Talentian jäsen tai asua lähelläkään Pirkanmaata osallistuaksesi.

Tarjolla kollegiaalista tukea ja Pirkanmaan Talentia fasilitoi tapahtuman toteutuksen. Viestimme kaikki halutut viestit myös eteenpäin Talentian suuntaan ja mikäli illassa nousee edunvalvonnallista tarvetta Pirkanmaan alueella siihen voidaan tarvittaessa antaa tukea muillakin keinoin.

Ilta järjestetään Zoomissa (joka on hyvin tietoturvallinen, kunhan ei puhuta valtionsalaisuuksia tai asiakkaiden asioita, joita ei toki tehdä muutenkaan).
Suosittelemme osallistujien saapumista linjoille jo 16.45 alkaen niin vältytään alun säädöltä. Linjoille pääset salasanalla: OlenUpea, tämän linkin kautta.

Tässä vielä illan alustavaa ohjelmaa:

17.00 – Tervetuloa MTKSKK-iltaan, Onni Westlund.
17.10 – Talentian puheenjohtajaehdokas Jenni Karsio esittäytyy ja tilaa kysymyksille, Jenni Karsio.
17.30 – Kollegiaalista tukea, tutustumista ja kuulumisten vaihtoa, pienryhmissä.
18.00 – Tauko.
18.15 – Pienryhmät jatkavat keskustelua.
18.30 – Pikasprintti – Mitä sosiaaliala kaipaa nyt, Onni Westlund fasilitoi
18.45 – Kiitokset illasta ja hyvää jatkoa!
18.50 Mahdollisuus hengailla ja päästellä höyryjä kollegoiden kanssa.
19.15 – Linjat löydään säppiin.

Aika:

05.05.2020 klo 17:00 - 19:00
Jaa sivu