Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Meriretki Kotkan Rankkiin 14.8.2021

Meriretki Rankkiin

Talentia Kymenlaakso järjestää lauantaina 14.8.2021 jäsenilleen matkan Rankkiin. Lähdemme klo 9 Kotkan Sapokasta MS Jaanalla ja saavumme Rankkiin klo 10. Siellä ohjelmassa on opastettu kierros saaressa klo 12 asti, ruokailu ravintola Sotkussa klo 12.30, minkä jälkeen vapaata aikaa klo 15 asti, jolloin lähdemme paluumatkalle. Sapokkaan saavumme klo 16.

Järjestämme linja-autokuljetuksen Laurilan bussilla Kouvolasta reitillä; Kouvolan matkakeskus klo 7.00, Anjalankosken ABC klo 7.25, Leikari klo 7.45, Karhulan linja-autoasema klo 7.55, Sapokka n. klo 8.10 ja takaisin.

Osallistumismaksu on 20 € ja se sisältää bussi- ja laivamatkat sekä opastuksen ja ruokailun Rankissa. Aamulla ennen laivan lähtöä on mahdollista nauttia omalla kustannuksella aamukahvit Tulikukossa Sapokassa.

Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 20. Paikkoja on varattu 50.

Ilmoittautumiset 28.7.21 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet. Jäsen voi ilmoittaa vain itsensä. Yhteystietoihin kannattaa antaa henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköposti, jotta tavoitamme myös loma-aikoina ja tapahtumapäivänä.

Kun saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta, maksa osallistumismaksu Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46, viitenumero 1148. Vasta maksun suorittamisen myötä paikkasi varmistuu!

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

14.08 klo 09:00 - 16:00

Sijainti:

Kotka Kotkan saaristo

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu