Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luontoretki 2.6.

Talentia Uusimaan jäsen – tervetuloa yksin tai yhdessä perheesi kanssa luontoretkelle sunnuntaina 2.6.2019 klo 13 Järvenpäähän!

Tapahtuman paikkana on Lemmenlaakson luontopolku Järvenpäässä. Luontopolun parkkipaikan osoite on Skogsterintie 126, 04430 Järvenpää (samassa osoitteessa myös Lemmenlaakson frisbeegolfrata). Vanhalta Lahdentieltä on opasteet. Paikalla on laavu ja sinne on esteetön kulku ainakin avustajan kanssa parkkipaikalta.

Lemmenlaakson lehto on lähes kokonaan Järvenpään kaupungin omistama yksityinen luonnonsuojelualue, josta valtaosa perustettiin vuonna 1991. Järvenpään Lemmenlaakso on osa Keravanjoen varren helminauhaa. Lemmenlaaksossa voi kokea keskiuusmaalaista luontoa parhaimmillaan. Lemmenlaaksossa on laavu ja sään salliessa (kuivuus voi haitata) grillaamme makkaraa ja nautimme pientä purtavaa. Yhdistys tarjoaa eväät, tuothan omat juomat mukanasi!

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta. Kerrothan, kuinka monta perheestäsi tulee ja mahdollisen erityisruokavalion. Ilmoittautuminen on auki 29.5.2019 asti. Ilmoittautuneille lähetetään automaattinen ilmoittautumisvahvistusviesti, ja lähempänä retkeä infoviesti retkestä.

> Tästä ilmoittautumiseen

Lemmenlaakson alueen kartta löytyy Järvenpään kaupungin verkkosivuilta.

Aika:

02.06.2019 klo 13:00 - 17:00

Järjestäjä:

Talentia Uusimaa ry
Jaa sivu