Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lukupiirin tammikuun tapaaminen

HeTan lukupiiri kokoontuu torstaina 10.1.2019 klo 17.30 Talentian tiloissa, os. Ratamestarinkatu 11. (Sisälle pääset soittamalla alaovessa olevaan puhelinnumeroon.)

Vuoden ensimmäisenä kirjana on Tuula-Liina Variksen Muotokuvamaalarin tytär. Novellikokoelma vie koomisten ja traagisten väärinymmärrysten syntylähteille. Kirja jakautuu neljään osaan. Novellit käsittelevät kasvukipuilua, sukupolvien välisiä kohtaamisia sekä vanhenemista ja vanhusten elämää kotihoidossa ja laitoksissa. Novellikokoelman Mummo-sarja iäkkäät, omaperäiset ihmiset eivät käyttäydy aivan niin kuin heiltä odotetaan. Viimeisessä osassa Varis pohtii omaa kirjoittamisprosessiaan.

Tuula-Liina Varis on mestari yhdistäessään kevyen, sujuvan kielen ja syvältä kouraisevan elämänkohtalon. Hän sitoo ne huumorilla, jossa niin ikään löytävät tasapainon kepeys ja painavuus, ironia ja ymmärrys. Kirja on vuodelta 2010.
Lukupiiriin valitaan kirjoja, joita on hyvin saatavilla kirjastoista.

Tervetuloa uudet ja entiset lukupiirin jäsenet!

Tarjoilla on iltapalaa kahvin ja teen kera, minkä vuoksi toivomme, että ilmoittaudut (kerro samalla mahdollisesta erityisruokavaliostasi) 9.1. mennessä sähköpostilla helsinki@talentia.fi.

Ystävällisin terveisin,

Talentia Helsingin virkistysryhmä

Aika:

10.01.2019 klo 17:30 - 20:00

Järjestäjä:

Talentia Helsinki ry
Jaa sivu