Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Linnanmäki 2019

Lintsin rannekkeet jäsenhintaaan

 

Tänäkin kesänä sinulla ja perheelläsi on Talentian tarjoamana jäsenetuna edullinen mahdollisuus huvitella Helsingissä Linnanmäen huvipuistossa.  Talentia tarjoaa Hupirannekkeen hintaan 29 euroa/perheenjäsen/päivä.  Normaalihinta portilta ostettaessa on 42 euroa.  Sisäänpääsy pelkästään huvipuiston alueelle on maksuton.

Linnanmäen ranneketarjous on tarkoitettu vain jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.  Isovanhemmat lasketaan perheeksi.  Alennus koskee koko kesää 2019.

Voit suunnitella Linnanmäki-retken 26.4. – 20.10.2019 väliselle ajankohdalle puiston aukioloaikojen mukaan.  Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan ja se aktivoituu kirjautuessa ensimmäiselle laitteelle.  Toimi nopeasti!  Rannekkeita on rajoitettu määrä. Ota valmiiksi esille jäsenkorttisi jäsennumerosi ilmoittamista varten sekä joko pankkitunnukset tai luottokortti, sillä rannekkeet maksetaan lomakkeen täyttämisen yhteydessä. Huomioithan, että voit varata yhteensä maksimissaan neljä (4) ranneketta!

Tee näin:

  1. Tilaa rannekkeet 20.4. mennessä täyttämällä tilauslomake. Voit tilata enintään 4 kpl rannekkeita.  Tilausaika on välillä 12.-20.4.2019.

Tarvitset tilatessasi jäsennumerosi, joten ota esiin jäsenkorttisi.

  1. Maksa rannekkeet. 

Vahvista tilauksesi maksamalla 29 euroa per ilmoittamasi henkilö lomakkeen kautta.

Tarvitset joko nettipankkitunnukset tai luottokortin maksamiseen, sillä tilaus maksetaan heti.

Hupirannekkeen tilauslomake löytyy tästä

 

Rannekkeet on lunastettavissa nimeä vastaan Linnanmäen juhlatorin lipunmyynnistä noutopiste-luukulta (ei muilta lipunmyyntipisteiltä). Huomioittehan, että rannekkeiden lunastajan on oltava sama henkilö, joka on lomakkeessa ilmoitettu lunastajaksi. Tarkista puiston aukioloajat osoitteesta www.linnanmaki.fi.

Tilaus on sitova eikä maksetuista rannekkeista palauteta rahaa.

 

Lisätietoja: järjestöasiantuntija Mikko Suomalainen 09-3158 6031 tai mikko.suomalainen@talentia.fi

 

 

Aika:

12.04.2019 klo 07:30 - 20.04.2019 klo 23:30
Jaa sivu