Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talentia Varsinais-Suomen koulutus: TyöNsuojelu

Tervetuloa koulutukseen!

Koulutuksessa Jaana Saarinen kertoo ajatuksiaan työn tekemisen ideasta ja siitä miksi työtä kannattaa suojella.

”Ahkeruus on ilomme” ja ”työ tekijäänsä kiittää”, mitä näitä sananlaskuja nyt onkaan!

Me itse valitsemme työmme sen mukaan mikä meitä kiinnostaa, mitä osaamme, mitä haluamme oppia, mistä nautimme. Kukaan meistä ei sattumalta, ykskaks joudu työpaikkaan, jossa mikään noista edellä mainituista ei täyty.

Omaamme ammattitaiton jollekin alalle, työstä maksetaan palkkaa ja meille on määrätty erilaisia työtehtäviä ja vastuualueita, urakoita, vuorotyötä, etätyötä, tunti- työtä jne. Työpaikka on saatu taitojen mukaan.
Työsopimuksessa lukee työtehtävät, työaika ja palkka.

Työsopimuksessa ei lue ”takaamme mahtavat työkaverit, hyvän porukkahengen, perjantaikaljoille lähtemisen, loistopomot jne” Jos nämä toteutuvatkin esimiesten, työporukoiden tai oman itsen toimesta, se kaikki on bonusta, muuten töissä ollaan töissä ja tehdään kaikki se mikä siihen kuuluu ja mitä osataan, opitaan lisää ja nauttiakkin saa!

Tässä ajatuksiani, siis omia mielipiteitäni työntekemisen ideasta ja syistä miksi sitä kannattaa suojella.

Eikä pilata Työtä loputtomalla valittamisella (jos asioille ei tee mitään) epäkohtien väkisin etsimisellä (epäoikeudenmukaisuudet yms. on tietenkin korjattava) huonotuulisuudella tai laiskuudella.

Näitä raameja kolkuttelen, laventaen, keskustellen, pohdiskellen, vähän provosoiden, ratkoen läsnäolijoiden kanssa.

Jaana Saarinen on näyttelijä, kouluttaja, puhuja ja juontaja. Elämän pituisen näyttelijätyönsä ohessa Jaana on tehnyt satoja puhuja keikkoja, esiintymiskouluttanut ja valmentanut asiakaspalvelijoita.

Ilmoittautumiset sähköpostilla 26.9.2019 mennessä ilmoittauduvs@gmail.com  Laita otsikoksi Koulutusiltapäivä. Koulutukseen mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Koulutuksen omavastuu  10 € pyydetään maksamaan tilille  FI 45 5710 4920 0540 14 26.9.2019 mennessä. Maksun viite on 11109. Hintaan sisältyy kahvitarjoilu.

Mahdolliset peruutukset samaan sähköpostiin kuin ilmoittautumiset.

Tule yksin tai ota Talentialainen kollegasi mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!

 

Aika:

11.10.2019 klo 13:00 - 16:30

Sijainti:

Turku Eerikinkatu 4

Sijainti kartalla:

Jaa sivu