Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kollegatapaaminen

HUOM! Tapahtuma on täyteen varattu. Jos haluat ilmoittautua varasijalle, laita sähköpostia yhdistyksen sihteerille osoitteeseen helsinki@talentia.fi. Ilmoita viestissä puhelinnumerosi ja erityisruokavaliosi. Kiitos!

——-

Talentia Helsingin ja Talentia Uusimaan perinteinen yhteinen kollegatapaaminen järjestetään keskiviikkona 24.10.2018 tapahtumatalo Bankissa klo 17.30-21. Bank sijaitsee osoitteessa Unioninkatu 20, Helsinki.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan uusimmista sosiaalialan kuulumisista ja tapaamaan kollegoita Helsingistä ja Uudeltamaalta! Tilaisuudessa on puhumassa KELAn pääjohtaja Elli Aaltonen sekä muutosjohtaja Markus Sovala Uudenmaan liitosta. Paikalla myös Talentian alueasiamies Eeva-Liisa Lindholm.

Aloitamme illan alustuksilla klo 17.30 ja sen jälkeen jatkamme yhteistä illanviettoa Bankin herkullisen buffetpöydän äärellä.

Ilmoittaudu mukaan 17.10.2018 mennessä. Linkit ilmoittautumislomakkeille ovat tämän tekstin alapuolella, yhdistyksille on omat ilmoittautumislomakkeet. HeTan ja TUMin jäsenille on varattu tilaisuuteen yhteensä 80 paikkaa, 40 paikkaa/yhdistys.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, ilmoitathan siitä 21.10. mennessä osoitteeseen helsinki@talentia.fi.

>> Tästä ilmoittautumiseen (Talentia Uusimaan jäsenet)

>> Tästä ilmoittautumiseen (Talentia Helsingin jäsenet)

 

Aika:

24.10.2018 klo 17:30 - 21:00
Jaa sivu