Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koko perheen tapahtuma Ranuan eläinpuistossa 21.5.2022

Koko perheen tapahtumaa vietetään 21.5.2022 Ranuan eläinpuistossa.

Lähde perheesi kanssa viettämään päivä Ranuan eläinpuistoon, jossa on kokonaisuudessaan noin 50 pohjoista ja arktista eläinlajia ja hieman yli 150 eläinyksilöä muun muassa lintuja, pien- ja suurpetoja sekä nisäkkäitä.

Voit osallistua tapahtumaan oman aikataulusi mukaan eläinpuiston aukioloaikana (klo 10-16). Liput voit lunastaa nimelläsi eläinpuiston lipunmyynnistä. Saamallasi rannekkeella ruokailet ilmaiseksi eläinpuiston ravintolassa Wild Arcticissa. Ruokailuun ei ole varattuna tiettyä kellonaikaa, vaan myös ruokailun voit sovittaa oman aikataulusi mukaan (ravintola avoinna klo 11-16). Huomioithan, että puistossa vierailee myös muita, jolloin hetkittäin ravintolassa voi olla ruuhkaa.  Eläinpuistoon voit tulla myös omien eväiden kanssa. Viihtyisää retkipäivää Ranualla!

Talentia Lappi ry tarjoaa lounaan Wild Arctic Restaurant:ssa. Tarjolla lihapullat ja muusi, vihreä salaatti ja porkkanaraaste, leipä ja voi, ruokajuomat sekä jälkkäriksi kahvi /tee tai jäätelöpuikko. Ravintolassa on huomioitu laktoositon ja gluteeniton ruokavalio ja tarjolla on kasvisruokavaihtoehto. Jos sinulla tai perheen jäsenellä on jotain muita huomioitavia ruoka-aineallergioita tai ruokarajoitteita ilmoita ne ilmoittautumislomakkeella.

Pääsylipusta perimme omavastuu osuuden seuraavasti: 10e aikuisesta ja yli 14 vuotiaasta lapsesta sekä  5e 4-14 vuotiaasta lapsesta.

Maksa omavastuu Talentia Lappi ry:n tilille FI79 1134 3000 6358 89. Maksaessasi käytä viitettä 1371. Maksa omavastuu 7.5.2022 mennessä. Omavastuuta ei esteen sattuessa palauteta.

Täytä tapahtumasivun alalaidasta ilmoittautumislomake.  Tarvitsemme ruokailua ja lippuja varten osallistuvien nimet ja lasten iät sekä luvan toimittaa tapahtumaan osallistuvien nimet Ranuan eläinpuistolle lippujen saantia varten. 

ILMOITTAUTUMINEN on avoinna 21.4.-5.5. klo 20 asti.

Ilmoittautuessa valitse niin monta lippua kuinka perheestäsi osallistuu. Esim. Äiti, Isä ja  2 lasta -> valitse 4 lippua. Täytä jokaisen lähtijän tiedot omaan kohtaan (Osallistuja 1, Osallistuja 2, Osallistuja 3 ja osallistuja 4).

Aika:

21.05 klo 10:00 - 16:00

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu