Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevätretki Repoveden kansallispuistoon

Talentia Kymenlaakson jäsen, tule kanssamme viettämään elämyspäivää Repoveden kansallispuistoon lauantaina 22.5.2021!

Talentia Kymenlaakso järjestää jäsenilleen keväisen elämyspäivän Repoveden kansallispuistossa lauantaina 22.5.2021 alkaen klo 11. Ohjelmassa on opastettu patikointi Ketunlenkillä sekä nokipannukahvit makkaroineen. Opastuksesta vastaa Seikkailuviikarit ja lähtö kierrokselle on Lapinsalmen pysäköintialueelta. Ohjelma tapahtuu siis ulkona, jossa voimme noudattaa turvavälejä.

Järjestämme linja-autokuljetuksen Vuorelan bussilla, reitti Kotkan asema klo 8.45, Leikari klo 9.05, Keltakankaan ABC klo 9.30 ja Kouvolan matkakeskus klo 9.55. Linja-autoon otetaan max 30 henkilöä, jotta voimme huolehtia turvaväleistä. Linja-autossa on käytettävä myös maskia. Jotta kuljetus toteutuu täytyy ilmoittautuneita olla vähintään 15 henkilöä. Repovedelle voi tulla myös omalla kyydillä. Paluumatkalle lähdemme noin klo 15.

Osallistumismaksu elämyspäivään on 10€.

Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on 9.5.2021. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet. Jäsen voi ilmoittaa vain itsensä. Yhteystietoihin kannattaa antaa henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköposti, jotta tavoitamme myös loma-aikoina ja tapahtumapäivänä.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 50 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kun osallistumismaksu on maksettu. Kun saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta, maksa osallistumismaksu Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46. Viitenumero 1122.

Kaikki innolla mukaan viettämään mukavaa päivää muiden Talentia Kymenlaaksolaisten kanssa!

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

22.05 klo 11:00 - 15:00

Sijainti:

Kouvola 47910 Riippusillantie 55

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Joulushow 2021 / Talentia Kymenlaakson pikkujoulut

10.12 klo 19:00 - 21:00
KOUVOLA
Jaa sivu