Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KEHOTIETOISUUS TYÖHYVINVOINNIN TUKENA 11.9.2021

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Rokualle suunniteltu alueseminaari 10.9- 12.9.2021 järjestetään yhden päivän webinaarina lauantaina 11.9.2021. Tapahtuma on avoinna Talentia Lappi ry: n, Talentia Kainuu ry:n sekä Talentia Keski- Pohjanmaan jäsenille. Tapahtumassa mukana myös Talentia ry ja Sosiaalialan sosionomit ja ohjaajat ry
OHJELMA LAUANTAI 11.9
Klo 11.30 Webinaarin avaus, Minna Kaltio puheenjohtaja Talentia Pohjois- Pohjanmaa ry
Klo 11.35 Hyvän työelämän elementit. Työssäjaksaminen ja työhyvinvointi
Jenni Karsio puheenjohtaja Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia ry
Klo 12-14 Palautuminen ja kehollinen itsesäätely, Liisa Sonkamuotka, psykofyysinen fysioterapeutti, tanssiliiketerapeutti
Luennolla saat tietoa, miten kehotietoisuuden avulla voi tunnistaa ja säädellä omaa kuormitustilaa vaativassa vuorovaikutustyössä ja näin tukea työssä jaksamista sekä palautumista. Luentoon sisältyy paljon konkreettisia harjoituksia ja lopussa pidemmän rentoutusharjoituksen.Osallistujien kannattaa varata jumppamatto, viltti tai ihan lattiamatto, jotta lopun rentoutusharjoitus on miellyttävä tehdä maaten.
Klo 14-15 Hengitä ja hellitä, Tanja Wunsch,joogaohjaaja
Rauhoita mielesi hengittäen ja opi uusia tapoja keskittyä läsnäoloon.Tietoinen hengittäminen rauhoittaa parasympaattista hermostoa, laskee sykettä ja vähentää stressihormonien määrää kehossa.Teemme helppoja kehoa avaavia liikkeitä sekä hengitysharjoituksia ja annamme kehomielemme valmistautua tulevaan.
Klo 15- 15.30 Sosionomi paikallaan, Katja Mulenga, Sosiaalialan sosionomin ja ohjaat ry
Klo 15.30 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautuminen seminaariin osoitteeseen pohjoispohjanmaa@talentia.fi 8.9.2021 mennessä. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että osoitteesi/nimesi näkyy teamsissa muille osallistujille. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse.

Aika:

11.09.2021 klo 11:30 - 15:30
Jaa sivu