Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Joulushow 2021 / Talentia Kymenlaakson pikkujoulut

Pikkujoulut Kouvolan teatterissa perjantaina 10.12.2021 klo 19

Kahta en vaihda, eikä kumpikaan ole sinappi – mutta toinen on Joulushow! On siis aika kaivaa tonttulakit kaapista ja lämmittää huumorilla terästetty glögi, sillä tässä puurossa on manteli jokaiselle. Uudistunut, ajankohtainen, paikallinen ja takuuvarmasti hauska.

Joulushow tuo näyttämölle jotain lainattua, jotain vanhaa ja jotain punaista… niin ja tietenkin paljon uutta! Tule, ja tiedät mikä koko Kouvolaa naurattaa!

Show alkaa siis klo 19 ja sisältää väliaikatarjoilun (kahvi/tee + makea leivonnainen). Tulethan paikalle viimeistään klo 18.30. Esitys kestää 2 tuntia ja sen jälkeen voimme jatkaa pikkujouluja vapaamuotoisesti yhdessä tai omissa porukoissa.

Hinta Talentia Kymenlaakson jäsenille 10 € sisältäen pääsylipun ja väliaikatarjoilun.

Ilmoittautuminen avautuu 1.11. klo 6. Ilmoittaudu henkilökohtaisesti alla olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään 14.11.2021. Vahvista ilmoittautuminen maksamalla oma osuus 10€ Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46 viitenro 1164 viimeistään saatuasi lippuvahvistuksen. Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, osallistumismaksuja ei palauteta sen jälkeen. Väliaikatarjoilu on laktoositon ja gluteeniton. Mikäli sinulla on muita allergioita/ruokavaliota, ilmoitathan ne ilmoittautumisen yhteydessä.

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

10.12 klo 19:00 - 21:00

Sijainti:

KOUVOLA 45100 Salpausselänkatu 38

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Ilmoittautuminen

Tickets are no longer available.
Jaa sivu