Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iloinen perhetapahtuma Anjalan Nuorisokeskuksella

Kutsumme sinut ja koko perheesi viettämään iloista puuhakasta päivää Anjalan Nuorisokeskukseen Ankkapurhaan lauantaina 29.5.2021.

Talentia Kymenlaakson perhepäivää vietetään 29.5.21 Anjalan nuorisokeskuksessa, jossa luvassa monipuolista ohjelmaa koko perheelle ikään katsomatta. Ohjelmassa on mm. geokätköilyä. Ohjelma tapahtuu ulkona, jossa voimme noudattaa turvavälejä. Lisäksi alueella on ulkoilureittejä, joihin voitte tutustua ohjatun ohjelman jälkeen. Päivän aikana nautimme herkullisen lounaan väljässä ruokasalissa.

Osallistumismaksu jäsenille ja jäsenten perheenjäsenille:

aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 16€
6-12 -vuotiaat: 11€
alle 6-vuotiaat: 2€

Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on 8.5.2021.  Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet. Jäsen voi ilmoittaa vain itsensä ja oman perheensä. Yhteystietoihin kannattaa antaa henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköposti, jotta tavoitamme myös loma-aikoina ja tapahtumapäivänä.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 50 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kun osallistumismaksu on maksettu. Kun saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta, maksa perheen osallistumismaksu Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46. Viitenumero 1300.

Varaamme oikeuden muuttaa päivän ohjelmaa osallistujamäärän ja/tai sään mukaisesti.

Kaikki innolla mukaan viettämään mukavaa yhteistä aikaa perheesi ja muiden Talentia Kymenlaaksolaisten kanssa!

 

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

29.05 klo 10:00 - 15:00

Sijainti:

Kouvola Ankkapurhantie 5

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Joulushow 2021 / Talentia Kymenlaakson pikkujoulut

10.12 klo 19:00 - 21:00
KOUVOLA
Jaa sivu