Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Frisbeegolfia Mukkulassa 6.6.2022 klo 17

Tervetuloa viettämään rento ilta lajikokeilun parissa Mukkulan frisbeegolfradalle Lahden Frisbee Clubin opastuksella.

Pelivälineet ja pelieväät saat Mukkulasta. Omat kiekot voi ottaa halutessa mukaan. Kokoonnumme Neste Taukotuulen pihalla, jossa on myös pysäköinti. Osoite on Merrasjärvenkatu 1, 15240 Lahti.

Voit ottaa mukaan myös yhden kaverin, joka ei ole Talentia Päijät-Häme ry:n jäsen. Sinun tulee vain huolehtia, että myös kaverisi ilmoittautuu tapahtumaan linkin kautta. Ilmoittautumislinkki on avoinna ma 9.5. klo 8- to 2.6. klo 18.

Paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Edellytämme sitovaa ilmoittautumista. Mikäli kuitenkin joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoita siitä viivytyksettä osoitteeseen paijat-hame@talentia.fi. Tapahtuma toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kymmenen.

Ilmoittautumislomakkeella kerätään henkilötietojasi  tapahtumaan ilmoittautumista varten. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan järjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät vain tehtävään valtuutetut  yhdistyksen luottamushenkilöt. Täyttämällä lomakkeen suostut henkilötietojesi käsittelyyn yllämainitulla tavalla.

Aika:

06.06 klo 17:00 - 20:00

Sijainti:

Lahti 15240 Merrasjärvenkatu 1

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

13 vapaana Osallistuminen Frisbeegolf Mukkula

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Vahvistusviesti lähetetään ao. sähköpostiosoitteeseen
Jaa sivu