Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ei leikkirahaa I Jatkosoitto -mielenosoitus Helsingissä

Ei leikkirahaa I Jatkosoitto -mielenosoitus Helsingissä

Aika: 21.4.2018 klo 15:00–17:00
Paikka: Helsinki. Marssi alkaa Kansalaistorilta ja kulkue etenee Musiikkitalon ja Eduskunnan kautta Senaatintorille, jossa alkaa mielenosoituksen ohjelma klo 16.

Talentia on mukana #EILEIKKIRAHAA -kansalaisliikkeen järjestämässä mielenosoituksessa Helsingissä 21.4. varhaiskasvatuksessa työskentelevien korkeasti koulutettujen ammattilaisten paremman palkkauksen puolesta ja kannustaa jäseniään mukaan (omalla ajallaan).

Mielenosoituksen aikataulu

Klo 15:00
Mielenosoitusmarssi starttaa Kansalaistorilta ja kulkue etenee Musiikkitalon ja Eduskuntatalon kautta Senaatintorille. Kokoontuminen marssia varten Kansalaistorilla klo 14:00 alkaen. Talentialaisten kokoontumispaikan tunnistat Talentian oransseista ilmapalloista. Kokoontumispaikalla jaamme materiaalia mielenosoitukseen.

Klo 16:00
Mielenosoitus Senaatintorilla alkaa. Aikataulu ja ohjelma tarkentuvat lähempänä h-hetkeä. Luvassa mm. puheenvuoroja, joista yhden pitää Talentian hallituksen varapuheenjohtaja Anne Rytilahti. Ohjelmaa on myös lapsille. Väriliidut, saippuakuplat ym. roskaamaton rekvisiitta on erittäin tervetullutta!

Klo 17:00
Mielenosoitus päättyy.

Tule Talentialaisten kokoontumispaikalle Kansalaistorille klo 14 lähtien hakemaan rekvisiittaa mielenosoitukseen (pipoja, kylttejä, ilmapalloja, välipalakeksejä). Kokoontumispaikan tunnistat Talentian oransseista ilmapalloista.

Lue lisää mielenosoituksesta

Aika:

21.04.2018 klo 15:00 - 17:00

Opiskelijatapahtuma: Sosiaalialan Yrittäjyystyöpaja

14.04 klo 17:00 - 19:30
Jaa sivu