Talentian tapahtumia

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Edunvalvontailta

Sosiaalihuoltolain 48 §:n mukaan sosiaalihuollon henkilöstöön kuuluvan on ilmoitettava viipymättä sosiaalihuollon toiminnasta vastaavalle henkilölle (käytännössä esimiehelleen), jos hän tehtävissään huomaa tai saa tietoonsa epäkohdan tai ilmeisen epäkohdan uhan asiakkaan sosiaalihuollon toteuttamisessa.
Mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Tiedätkö sinä?
Tule mukaan iltaan pohtimaan ja saamaan vastauksia seuraaviin kysymyksiin aiheesta:

– Missä tilanteessa ilmoitus tehdään?
– Miten ilmoitus tehdään ja kuka sen tekee?
– Minne ilmoitus tehdään?
– Mitä tapahtuu ilmoituksen tekemisen jälkeen?
– Mitä jos ilmoitusta ei tee?
– Voiko ilmoituksen tekemisestä seurata jotakin ongelmia työntekijälle?

Tilaisuus järjestetään torstaina 22.2 klo 16.30 alkaen Tampereella pääkirjasto Metson Kuusi-salissa. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja teetä, sekä pientä suolaista purtavaa. Tilaisuuden aikataulu tarkentuu myöhemmin Pirkanmaan Talentian nettisivuille ja Facebookiin.

Illan asiantuntija-alustuksista vastaavat Talentian ammattiasioiden päällikkö Marjo Varsa, erityisasiantuntija Alpo Heikkinen sekä alueasiamies Susanna Pelander. Lopuksi saamme vielä työnantajan näkökulman aiheeseen, kun Tampereen kaupungin sosiaalipalvelupäällikkö Maria Päivänen kommentoi aihetta ja pohtii lakia työnantajan asemasta. Tilaisuudessa ovat tavattavissa myös Tampereen kaupungin luottamushenkilöt Raimo Nieminen sekä Katri Maahi.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen! Ilmoittautumisia pyydetään etukäteen 14.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta tarjoilujen vuoksi.

Ilmoittaudu nyt!

 

 

Aika:

22.02.2018 klo 00:00

Sijainti:

Tampere 33101 Pirkankatu 2

Sijainti kartalla:

Jaa sivu