Jäsenyhdistysten tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Divet and the dreamgirls / Talentia Kymenlaakson pikkujoulut

Pikkujoulut Kuusankoskitalossa, Kouvolassa 14.12.2019 klo 18

DIVET AND THE DREAMGIRLS

”Suomen yksi suosituin drag-artisti Marko Vainio kiertää syksyllä Suomea uuden shown kanssa, jossa mukana ovat ihastuttavat ja räiskyvät Kinky Boots -musikaalistakin tutut drag-tanssijat Jero Mäkeläinen ja Henri Sarajärvi!

Showssa nähdään paljon uusia hahmoja ja yllättäviä käänteitä, kun nämä sulosääriset daamit värisevine twerkkipeppuineen lataavat lavalle maailman kuumimmat tähdet ja ikimuistoisimmat tyttöbändit! Tuttuja maailmantähtiä satelee lavalle tuutin täydeltä, mutta vähintään yhtä paljon nähdään rakkaita kotimaisia staroja!”

Show alkaa klo 19, me tapaamme Kuusankoskitalon lämpiössä klo 18. Esityksen (kesto 2h) jälkeen voimme jatkaa pikkujouluja vapaamuotoisesti yhdessä tai omissa porukoissa.

Hinta Talentia Kymenlaakson jäsenille vain 15 € sisältäen pääsylipun ja lasin kuohuviiniä.

Ilmoittautuminen alkaa 4.10. klo 8. Ilmoittaudu henkilökohtaisesti alla olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään 20.10.2019. Vahvista ilmoittautuminen maksamalla oma osuus 15€ Talentia Kymenlaakso ry:n tilille FI14 5750 0120 1067 46 viimeistään saatuasi lippuvahvistuksen. Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen., osallistumismaksuja ei palauteta sen jälkeen.

Päivitys 16.10. : Muutama lippu jäljellä – ilmoittautumisaikaa on jatkettu 20.10. asti!

Henkilötietojen rekisteröinti

Keräämme ilmoittautumista varten henkilötietoja. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan tapahtumahallintajärjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt ja Talentian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Aika:

14.12.2019 klo 18:00 - 21:00

Sijainti:

Kouvola 45700 Kymenlaaksonkatu 1

Järjestäjä:

Talentia Kymenlaakso ry
Sähköposti:
kymenlaakso@talentia.fi
Kotisivu:
https://www.talentia.fi/talentia/jasenyhdistykset/talentia_kymenlaakso_ry

Sijainti kartalla:

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu